Beneteau: Luxe en sportieve boten

Dit merk bestaat al sinds 1884 en specialiseert zich in boten in het hogere segment. De consoleboten van Beneteau hebben een luxe uitstraling en een sportief karakter.

Beneteau boten van hoge kwaliteit

De oogstrelende boten van Beneteau combineren een luxe uitstraling en afwerking met snelheid en adrenaline. Zo kunnen de boten van Beneteau ingezet worden voor diverse doeleinden. Tevens zijn de boten aanpasbaar, zo kun je kiezen voor binnenboord of buitenboord motor.

Beneteau boten van hoge kwaliteit

Consoleboten van Beneteau

Beneteau biedt diverse boten aan. Van 4 meter tot 19 meter voet. En in diverse prijsklassen. Ben jij op zoek naar een boot die indruk maakt? Kies dan een boot van topmerk Beneteau.

Ons assortiment consoleboten van Beneteau

Bij Zeeland Boten kun je terecht voor diverse boten van Beneteau. In ons assortiment hebben we de volgende modellen beschikbaar.

Ons assortiment wisselt regelmatig. Zoek je een andere boot van Beneteau? Neem contact met ons op en vraag ons naar het actuele aanbod.

Consoleboten van Beneteau

Kies jouw nieuw boot van Beneteau

Welke consoleboot van Beneteau past bij jou? Vraag een offerte aan of boek eerst een proefvaart voor jouw favoriet. Wil je de boot eerst in het echt zien? Kom langs in de showroom.

Kies jouw nieuw boot van Beneteau