Beneteau console- en vissersboten

Wij zijn grootleverancier van Beneteau consoleboten en visserboten. Modern, snel en oogverblindend.

Unieke eigenschappen  van Beneteau

Specialist in consoleboten

Als je van consoleboten houdt, groot of klein, hou je van Beneteau. Zo simpel is het. Dit bekende merk specialiseert zich in dit soort boten en doet dat bijzonder verdienstelijk. Van hun kleinste model tot hun grootste uitvoering, van elk type maakt Beneteau iets bijzonders. Het mooie van een specialisme is dat alles goed uitgedacht en door ervaring geperfectioneerd is. Varen met een Beneteau is dan ook een feestje!

Stoer & betrouwbaar

Hoe je een Beneteau het best kunt beschrijven? Stoer en betrouwbaar. Bij een Beneteau ben je zeker van kwaliteit. Bij dit merk wordt met degelijke materialen gewerkt en dat betaalt zich dubbel en dwars uit. Dat kwaliteit en betrouwbaarheid niet saai hoeft te zijn, bewijst Beneteau ook. Stuk voor stuk hebben de consoleboten van dit merk die typische stoere Beneteau-look. Hier kun je mee voor de dag komen!

Standaard top

Beneteau neemt geen genoegen met alleen goede kwaliteit materialen. Ook de afwerking moet perfect zijn. En dat is ie. We vermoeden dat iedere nieuwe medewerker van Beneteau een perfectionismetest moet afleggen voordat hij aangenomen wordt. Geen 100% perfectionist? Jammer, volgende! Hoe ze het ook doen, ze zorgen ervoor dat iedere Beneteau die van de band rolt top afgewerkt is. We weten niet hoe dat met jou zit, maar ons spreekt dat wel aan!

Enorme keuze

Ieder botenmerk heeft verschillende type boten, maar Beneteau spant wat dat betreft de kroon. Dit merk heeft er een sport van gemaakt om nieuwe modellen te ontwerpen. En dan niet zomaar een model dat een metertje langer of korter is dan zijn voorganger, maar echt unieke modellen met een geheel nieuwe look. Ons hoor je er niet over klagen, wij vinden het fantastisch. Wat een keuze! Er is maar één ding dat Beneteau bij alle modellen doortrekt: het aantal opties. Dat zijn er standaard veel. Wij moeten de eerste kale Beneteau nog tegenkomen. Die bestaat gewoonweg niet.

lease voordelig een beneteau consoleboot

Wil je je boot inruilen of verkopen?

Ook dat kan bij ons. Wij geven je een goede en eerlijke prijs voor je boot. Zeker als je bij ons een nieuwe boot koopt en je huidige boot inruilt.

Alle Bootmerken

Logo Beneteau
Logo Corsiva
Logo Gala
Logo Lomac
Logo Primeur
Logo Prins Watersport
Logo Spirit Tenders
Logo Talamex
Logo Waterspoor

Neem Contact Op

Locatie

Uijterschootweg 22
4338 PN Middelburg
Nederland

Route

Openingstijden showroom

Ma 08:00 - 17:30 uur*
Di 08:00 - 17:30 uur*
Wo 08:00 - 17:30 uur*
Do 08:00 - 17:30 uur*
Vr 08:00 - 17:30 uur*
Za 08:00 - 15:00 uur
Zo Op afspraak

* Werkplaats open tot 17:00 uur, zaterdag is de werkplaats gesloten, de showroom is dan gewoon open.

type boten

merken boten

 

Stalling en onderhoud

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

honda buitenboordmotoren

Alle buitenboordmotoren van het merk Honda hebben wij in ons assortiment. Beter kun je niet hebben. Van kortstaart tot langstaart, van 2.3 pk tot 250 pk. We hebben ze allemaal.

stel je boot samen

Met onze unieke bootconfigurator stel je snel en makkelijk jouw droomboot samen. Je ziet direct een richtprijs. Makkelijker kan niet. Veel plezier met samenstellen.

nieuw en tweedehands

Naast nieuwe boten kun je bij ons ook terecht voor occasions.

kopen of leasen

Bij ons kun je allerlei soorten en typen boten kopen maar ook boten leasen tegen aantrekkelijke tarieven. Heb je al een boot op het oog? Weet je wat de kosten zijn? Dan kun je makkelijk het leasebedrag per maand berekenen met onze calculator.

inruil en inkoop

Koop je bij ons een nieuwe boot en wil je je huidige boot inruilen. Wij bieden je een eerlijke prijs. Ook voor inkoop van je boot ben je meer dan welkom.

Huur een boot in Zeeland

Wil je een boot huren en lekker een dagje (of meer) varen op het Veerse Meer? Neem dan een kijkje op Varen op het Veerse Meer en kijk naar de beschikbaarheid.

Vaarplus Service

Je koopt een boot om plezier te beleven op het water. Niet omdat je zo graag met een trailer, verzekeringen, onderhoud en stalling in de weer bent. Bij Zeeland Boten begrijpen we dat. Daarom bieden wij jou onze exclusieve VaarPlus Service. Jij vaart, wij regelen de rest.

  • We leveren jouw boot overal in Nederland kosteloos af
  • Indien nodig, zorgen we voor een ligplaats
  • Verzekeringen regelen? Laat dat maar aan ons over
  • Na het seizoen halen we jouw boot weer uit het water
  • Onze deskundige en gecertificeerde monteurs zorgen voor het jaarlijks onderhoud
  • Jouw boot staat in onze stalling afgeschermd en veilig
  • Heb je nog aanvullende wensen? Laat het ons weten!

Stalling, onderhoud, reparatie?

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

> Meer informatie

Als we wat te melden hebben, ben jij de eerste die dat weet!