Stal je boot veilig en droog

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

Eigenaar van een boot? Denk ook aan stalling en onderhoud!

Naast verkoop van nieuwe en gebruikte boten en het huren van een boot, kun je bij ons ook terecht voor stalling en onderhoud. Zodat je in het voorjaar weer lekker zorgeloos kunt gaan varen.

Wij bieden je een compleet pakket aan zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken. 

Wij halen je boot op en brengen deze weer terug

We komen je boot ophalen met een trailer en nemen deze mee naar ons bedrijf. Daar heb je geen omkijken naar.

Wij maken je boot winterklaar

We maken de buitenkant van je boot helemaal schoon. Vervolgens maken we foto’s van de binnen- en buitenkant ter controle voor- en achteraf.

Ook word je boot voorzien van een vochtvreter, zodat eventuele condensatie niet teveel vocht of schimmel veroorzaakt. De motor spoelen we door met antivries vloeistof, zodat die ook bij lagere temperaturen in goede conditie blijft.

Aan het einde van de stallingsperiode krijgt je boot een quick-check om te kijken of de boot inderdaad nog in dezelfde staat is als het moment van aankomst.

Vervolgens spuiten we de boot nogmaals af met een hogedrukreiniger en compressor. Zo is je boot weer klaar voor het nieuwe vaarseizoen! 

Je betaalt per m2 60,-, en daar krijg je dit allemaal voor terug!

Het ophalen- en terugbrengen, het reinigen van de buitenzijde van de boot, plaatsen van een vochtvreter en het conditioneren van de motor … het zit er allemaal bij. Voor slechts 60,- per m2! (voor een boot van 7m bij 2m betaal je dus 7 x 2 x 60 = 840, – all in voor de gehele stallingsperiode). 

DESGEWENST DOEN WE DIRECT ONDERHOUD EN/OF REPARARTIES

Als je boot toch bij ons in de stalling (die wel droog en veilig is!) staat is het handig om direct ook onderhoud en/of reparaties te laten uitvoeren.

Wij hebben een compleet uitgeruste werkplaats met gecertificeerd en vakkundig personeel dat graag jouw boot in topconditie brengen en houden.

Geen zin om je boot van binnen- en buiten grondig te reinigen? Of in de wax te zetten? Ons poetsteam staat voor je klaar. 

Extra opties op je boot laten monteren? Wij doen het voor je!

 

stalling aanvragen? meer weten?

Vul onderstaand formulier in als je meer wil weten over de mogelijkheid van stalling, onderhoud en/of stalling. Je ontvangt dan ook direct een indicatie van de kosten voor uitgebreid onderhoud en het plaatsen van opties op je boot zoals een vlaggenmast, fenderhaken, kuipverlichting etc.

Verkochte boten

Tevreden klanten

Reparatie- en onderhoudsbeurten

Alle Bootmerken

Logo Beneteau
Logo Corsiva
Logo Gala
Logo Lomac
Logo Primeur
Logo Prins Watersport
Logo Spirit Tenders
Logo Talamex
Logo Waterspoor

Neem Contact Op

Locatie

Uijterschootweg 22
4338 PN Middelburg
Nederland

Route

Openingstijden showroom

Ma 08:00 - 17:30 uur*
Di 08:00 - 17:30 uur*
Wo 08:00 - 17:30 uur*
Do 08:00 - 17:30 uur*
Vr 08:00 - 17:30 uur*
Za 08:00 - 15:00 uur
Zo Op afspraak

* Werkplaats open tot 17:00 uur, zaterdag is de werkplaats gesloten, de showroom is dan gewoon open.

type boten

merken boten

 

Stalling en onderhoud

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

honda buitenboordmotoren

Alle buitenboordmotoren van het merk Honda hebben wij in ons assortiment. Beter kun je niet hebben. Van kortstaart tot langstaart, van 2.3 pk tot 250 pk. We hebben ze allemaal.

stel je boot samen

Met onze unieke bootconfigurator stel je snel en makkelijk jouw droomboot samen. Je ziet direct een richtprijs. Makkelijker kan niet. Veel plezier met samenstellen.

nieuw en tweedehands

Naast nieuwe boten kun je bij ons ook terecht voor occasions.

kopen of leasen

Bij ons kun je allerlei soorten en typen boten kopen maar ook boten leasen tegen aantrekkelijke tarieven. Heb je al een boot op het oog? Weet je wat de kosten zijn? Dan kun je makkelijk het leasebedrag per maand berekenen met onze calculator.

inruil en inkoop

Koop je bij ons een nieuwe boot en wil je je huidige boot inruilen. Wij bieden je een eerlijke prijs. Ook voor inkoop van je boot ben je meer dan welkom.

Huur een boot in Zeeland

Wil je een boot huren en lekker een dagje (of meer) varen op het Veerse Meer? Neem dan een kijkje op Varen op het Veerse Meer en kijk naar de beschikbaarheid.

Vaarplus Service

Je koopt een boot om plezier te beleven op het water. Niet omdat je zo graag met een trailer, verzekeringen, onderhoud en stalling in de weer bent. Bij Zeeland Boten begrijpen we dat. Daarom bieden wij jou onze exclusieve VaarPlus Service. Jij vaart, wij regelen de rest.

  • We leveren jouw boot overal in Nederland kosteloos af
  • Indien nodig, zorgen we voor een ligplaats
  • Verzekeringen regelen? Laat dat maar aan ons over
  • Na het seizoen halen we jouw boot weer uit het water
  • Onze deskundige en gecertificeerde monteurs zorgen voor het jaarlijks onderhoud
  • Jouw boot staat in onze stalling afgeschermd en veilig
  • Heb je nog aanvullende wensen? Laat het ons weten!