Buitenboordmotor kopen?

Buitenboordmotor kopen? Ben je op zoek naar een buitenboordmotor voor je boot? Bij Zeeland Boten verkopen we alle motoren van Honda marine.

De aanschaf van een buitenboordmotor is een hele investering. Het is belangrijk dat je nieuwe motor past bij jouw wensen en je boot. De specialisten van Zeeland Boten staan klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale motor voor jou.

Buitenboordmotor kopen?

Onze motoren

Honda BF10
Honda BF100
Honda BF115
Honda BF135
Honda BF15
Honda BF150
Honda BF175
Honda BF2.3
Honda BF20
Honda BF200
Honda BF225
Honda BF250
Honda BF30
Honda BF4
Honda BF40
Honda BF5
Honda BF50
Honda BF6
Honda BF60
Honda BF8
Honda BF80

Buitenboordmotoren

Buitenboordmotoren zijn motoren die aan de achterzijde van de boot bevestigd worden. De motor dient zowel als voortstuwing en als stuur van de boot. Welke buitenboordmotor geschikt is voor je boot ligt aan de capaciteit van je boot en jouw wensen. Ofwel hoe snel kan je boot en hoe snel wil je dat deze gaat?

Buitenboordmotoren van 2.3 PK tot 250 PK

Wij hebben voor iedereen een geschikte buitenboordmotor. In ons assortiment vindt je allerlei soorten motoren, van een compacte en draagbare motor van 2.3 PK tot een zware motor van 250PK. Wij adviseren je graag over welke motor past bij jou.

Honda buitenboordmotor

Wij verkopen alle buitenboormotoren van topmerk Honda marine. Honda marine is al ruim 54 jaar gerespecteerde producent van buitenboordmotoren. Honda Marine staat bekend om motoren met geweldige prestaties, betrouwbaar en efficiënt. Honda werkt aan het continu verbeteren van hun buitenboordmotoren. Zo geniet jij van de beste prestaties.

Officieel dealer van Honda marine

Als officieel dealer van Honda marine kun je bij ons rekenen op de nieuwste modellen en de beste kwaliteit. Wij verkopen ieder type motor van Honda.

Tweedehands buitenboordmotoren

Ben je op zoek naar een tweedehands motor? Regelmatig hebben we tweedehands modellen in ons assortiment. Kom eens langs in de showroom of neem eerst contact met ons op om te vragen naar ons actuele aanbod.

Buitenboordmotor kopen? Kom langs bij Zeeland Boten

Zeeland Boten is de botenwinkel van Zeeland. Als dealer van de beste merken hebben we jarenlange ervaring op het gebied van boten en varen, deze kennis en expertise delen we graag met je.

We hebben een prachtige showroom in Middelburg waar je onze boten en motoren kunt bekijken, zowel nieuwe als tweedehands. Kom eens langs in onze showroom voor advies en een bak koffie. Onze showroom is iedere werkdag open van 08:00 tot 17.30 en zaterdag van 08:00 tot 12:00.

Vragen over buitenboordmotoren?

Heb je een vraag over één van onze modellen? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op om je vraag te stellen.