Consoleboot kopen

Consoleboot kopen? Bij Zeeland Boten verkopen we consoleboten van topmerken. Consoleboten zijn gevarieerde boten met veel mogelijkheden. Zo verkopen we boten met vermogens van 70pk tot 200pk in diverse groottes. Bekijk ons aanbod consoleboten.

Hulp nodig met het vinden van je ideale consoleboot? Kom langs in de showroom of neem contact op. Ons team van professionals staat voor je klaar.

Consoleboot kopen

Onze boten

Prins 475 Open
Prins 480 open
Prins 500 open
Prins 555 Open
Prins 570 Open
Prins 580 Cabin
Prins 580 Sundeck
Prins 625 Sundeck
Prins 700 Cabin

Wat is een consoleboot

Een consoleboot is een populair type recreatieve boot. Dit type boot is ontworpen om in meerdere wensen te voorzien, zo is de boot uitermate geschikt voor ontspanning, vissen en watersport. Met de aankoop van een consoleboot hoef je maar één boot aan te schaffen in plaats van meerdere.

Waarom een consoleboot

Consoleboten zijn van alle gemakken voorzien en zijn zeer comfortabel. Daarnaast zijn ze redelijk compact, met een maximale lengte van 9 meter. Dit houdt in dat ze ideaal te vervoeren zijn met een boottrailer.

Consoleboten hebben een sportief uiterlijk en zien er stoer uit. Met een consoleboot maak je zeker indruk op het water.

Prins consoleboot

Bij Zeeland Boten verkopen we consoleboten van topmerk Prins. De boten van Prins zijn ruim opgezet en hebben een luxe afwerking. Lees meer over het merk Prins.

Consoleboot kopen bij Zeeland Boten

Bij Zeeland Boten ben je verzekerd van kwaliteit. 

  • Altijd een groot aanbod boten.
  • Verzekerd van kwaliteit en de beste merken.
  • Kennis en expertise op het gebied van boten en varen.
  • Ervaren vakmannen aanwezig voor onderhoud en aanpassingen.
  • Stalling mogelijkheden.
     

Geen nieuwe consoleboot kopen?

Liever een tweedehands consoleboot? Bekijk al onze tweedehands consoleboten op de website, bel ons of kom langs in de showroom voor het actuele aanbod.