Prins 475 Open

Prins 475 Open

Omschrijving van de boot

De Prins 475 open is één van de meest populaire console boten van Prins. Dat is natuurlijk niet zomaar. De boot is compact en toch comfortabel. Snel en bijzonder wendbaar. En vooral hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

De Prins 475 Open: bijzonder snelle console boot

De Prins 475 open is een behoorlijk snelle consoleboot. Dit komt omdat je deze consoleboot kunt combineren met een motor tot makkelijk 90PK! Dit in combinatie met het formaat en het gewicht van de boot betekent dat je gemakkelijk snelheden haalt tot wel 50 km per uur. Naast snel is de boot ook bijzonder wendbaar. Hierdoor is de boot uitermate geschikt voor de sportieve vaarder.

Hou je niet zo van snelheid? Afhankelijk van de motor is de boot ook geschikt voor rustige vaart. Onze experts staan klaar om van deze boot jouw nieuwe droomboot te maken.

Comfortabel varen in jouw nieuwe consoleboot

Ondanks dat de Prins 475 open het meest compacte model is van Prins hoef je niet in te leveren op comfort.  De boot is verassend comfortabel en ruim. Door de centrale bestuurders zitting is er een zonnedek voor de console en achter de console is er een comfortabele zit. Deze zithoek is zelfs uit te breiden met een extra tafel. Hierdoor is er plek tot wel 6 personen. Overal op de boot is ruimte voor gezelligheid.

Naast comfortabele zitplekken is er ook voldoende opbergruimte beschikbaar in de achterste bank.

Maak jouw Prins 475 open compleet

Voor een scherpe prijs ontvang je al een comfortabele en mooi afgewerkte boot. De boot is voorzien van hoge kwaliteit materialen en standaard opties, zoals een rvs railing, luxe stuurwiel en zwemtrap.  

Zoals iedere boot bij Zeeland Boten is ook de Prins 475 open volledig uit te breiden naar wens. Je kunt hem nog verder naar je wens maken met opties zoals een bimini top, teaklook kuipvloer en uitneembare tafel.

Stel jouw Prins 475 open samen in onze configurator

Benieuwd wat jouw ideale Prins 475 open kost met al jouw aanpassingen en wensen? Gebruik gemakkelijk en snel de configurator op onze website en vraag een offerte aan of stel je boot samen met één van onze experts.

Consoleboten van topmerk Prins

De boten van Nederlands topmerk Prins Watersport zijn kwalitatief hoogwaardig en beschikken over uitstekende vaareigenschappen. Zo beschikken alle modellen van Prins over een CE certificering Kustwateren categorie C. De boten van Prins hebben een strak uiterlijk en een moderne uitstraling. Prins heeft een ruim aanbod met variërende doeleinden van rustige tochten met het hele gezin tot sportieve watersportboten. Door het design van Prins boten is er genoeg ruimte, de kuip- en binnenruimte van de boten zijn efficiënt benut.

Boot kopen bij Zeeland Boten?

Zie jij jezelf al varen is deze prachtige consoleboot? Vraag een offerte aan, stel je boot samen of boek een proefvaart. Eerst de boot eens in het echt bekijken? Kom eens langs in onze showroom, onze experts staan voor je klaar.

Deze boot is verkrijgbaar vanaf€ 10.995,00
incl. BTW.
Leasemogelijkheden

Foto's

Prins 475 Open
Prins 475 Open
Prins 475 Open
Prins 475 Open

Specificaties Prins 475 Open

Type Prins 475 Open
Lengte 4.75 meter
Breedte 2.05 meter
Diepgang 0.40 meter
Doorvaarhoogte 1.50 meter
Gewicht 425 kg
Aantal personen 6
Motorisering Max 90PK

Andere modellen

Prins 500 open

Prins 500 open

Ruimtelijke consoleboot met vermogen tot wel 90 pk.

Bekijk model
Prins 700 Cabin
Prins 580 Sundeck

Prins 580 Sundeck

Snelle consoleboot met een ruim zonnedek.

Bekijk model