Sloepen en Tenders

Sloep kopen? Bij Zeeland Boten verkopen we diverse sloepen, tenders en tender sloepen van diverse topmerken. Sloepen zijn de ideale boot voor vaarders die genieten van ontspanning en gezelligheid, maar met een zware motor is de boot ook zeker mogelijk voor een sportieve middag,

 

Sloepen en Tenders

Onze boten

Corsiva 475 New Age
Corsiva 500 Tender
Corsiva 505 Tender

Corsiva 505 Tender

Een tender met de ideale maat, snelheid en prijs. De ideale boot voor een startende vaarder.

Bekijk deze bootStel samen
Corsiva 520 New Age
Corsiva 565 New Age
Corsiva 570 New Age
Corsiva 595 Tender
Corsiva 605 Tender
Corsiva 650 Tender
Primeur 570 Bun
Primeur 600 Tender
Primeur 610
Primeur 615 Tender
Primeur 620 Tender
Primeur 700 lounge
Primeur 700 Sloep
Primeur 700 Tender
Primeur 710 Tender
Primeur 715 Tender
Tendr 20 Outbourd
Tendr 23 Inboard
Tendr 23 Outboard
Tendr 27 Inboard
Tendr 27 Outboard Cabin
Tendr 600 Outboard
Valory V 480
Valory V 490
Valory V 555

Waarom een sloep kopen?

Een sloep is de ideale boot om rustig te varen met vrienden en familie. Een sloep is relatief laag in onderhoud en makkelijk te besturen. Vaak heb je voor een sloep geen vaarbewijs nodig. Sloepen zijn relatief gunstig geprijsd en in verschillende uitvoeringen te verkrijgen.

Wat is een tender?

Een tender is een vergelijkbaar met een sloep in uiterlijk maar heeft vaak een wat hoger vermogen. Op zoek naar een sportievere boot waar je met meerdere mensen op kunt varen? Dan past een tender beter bij je.

Welke sloep heb ik nodig?

Wat voor sloep je nodig hebt is volledig afhankelijk van jouw wensen en eisen. Om je te helpen bij de zoektocht naar jouw ideale sloep of tender zetten we een aantal standaard zaken voor je op een rij.

Grootte van je sloep

Hoe groot je sloep moet zijn is afhankelijk van de groepssamenstelling waarmee je vaak gaat varen. Wil je met grote groepen varen? Kies dan voor een grote sloep. Voor sloepen geldt ongeveer:

+ 5 meter voor 5 personen
+ 6 meter voor 6-7 personen
+ 7 meter voor 8 personen (of meer)

Snelheid mogelijkheden

In de meeste gevallen zijn tenders meer geschikt voor snel varen. Daarnaast heeft natuurlijk je motor en het vermogen hiervan invloed op je snelheid. We hebben sloepen in ons assortiment met een binnenboord motor en andere met een buitenboord motor. Voor sommige sloepen geldt wel een maximaal limiet op het vermogen van de motor.

Bij ons kun je ook zelf je motor uitkiezen.

Wat kost een sloep?

Prijzen van sloepen zijn wisselend en hangen sterk af van de opties en de accessoires die je kiest. De startprijs voor onze sloepen is vanaf €7950,00. De vanaf prijs is de prijs voor de boot, zonder enkele accessoires.  

Luxe sloep samenstellen

Bij ons kun je jouw sloep samenstellen zoals jij dit wil. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en afwerking. Ook zijn al onze boten uit te breiden met diverse accessoires. We helpen je graag met het samenstellen van jouw droom sloep of tender. Kom langs in de showroom en stel samen met onze experts jouw boot samen.

Koop je sloep bij Zeeland Boten

Bij Zeeland Boten ben je verzekerd van kwaliteit. 

+ Altijd een groot aanbod boten.
+ Verzekerd van kwaliteit en de beste merken.
+ Kennis en expertise op het gebied van boten en varen.
+ Ervaren vakmannen aanwezig voor onderhoud en aanpassingen.
+ Stalling mogelijkheden.

Geen nieuwe sloep kopen?

Liever een tweedehands sloep kopen? Bekijk al onze tweedehands sloepen op de website, bel ons of kom langs in de showroom voor het actuele aanbod.