Corsiva 565 New Age

Corsiva 565 New Age

Omschrijving van de boot

Het gebruikelijke comfort wat je van Corsiva verwacht in een zeer aantrekkelijke tender. Is de Corsiva 565 New Age de tender voor jou?

Corsiva 565 New Age: veel boot voor je geld

De Corsiva 565 New Age is heel aantrekkelijk geprijsd. Zeker als je ziet hoeveel boot je ervoor krijgt. Een moderne tender en niet alleen qua uiterlijk en comfort, maar zeker ook qua power en prestaties. Ook voor liefhebbers van watersport is de boot ten zeerste geschikt, want deze tender is zeker geschikt voor waterskiën en andere sportieve activiteiten. Met maximaal 60 PK buitenboordmotor kan hij echt alles aan en dankzij de brede romp blijft hij makkelijk in balans.

Ook zonder vaarbewijs

Hou je meer van rustig varen? Ook dan is de Corsiva 565 New Age een geschikte tender voor jou. Je kunt de tender ook uitrusten met een lichtere motor, dan is deze ook te besturen zonder vaarbewijs. Bij een lichtere motor geld voor deze tender wel meer geluid. De Corsiva 565 tender is namelijk een tender zonder bun. Groot voordeel van het ontbreken van de bun is overigens, dat je de motor heel makkelijk kun trimmen. Goed voor je brandstofverbruik en handig op stukken met laag water.

Corsiva 565 tender: Lekker breed en comfortabel

Door de breedte van de Corsiva 565 zit je zeer ruim en comfortabel. De tender heeft een breedte van 2.20 waardoor je met zes personen zeer comfortabel kunt varen. Deze kun je kwijt in een zeer comfortabele en goed ingedeelde rondzit. Natuurlijk uitgevoerd met comfortabele kussens zoals je dit van Corsiva gewent bent en om te bouwen tot zonnedek.

Daarnaast is de tender uitgerust met tal van comfortabele extra’s zoals een ergonomisch stuurwiel.

Sloepen van topmerk Corsiva

Nederlands topmerk Corsiva bouwt al sinds 2001 sloepen en tenders met diverse toepassingen, zowel voor actieve als rustige vaart. Van klassiek tot modern, Corsiva heeft het allemaal. Bij Corsiva kun je terecht voor hoge kwaliteit door het gebruik van glass-reinforced plastic (GRP). Alle boten zijn CE gecertificeerd.

Stel je Corsiva 565 samen

Met onze configurator stel je gemakkelijk jouw Corsiva 565 samen, precies zoals jij dat wil. Met extra accessoires en toegevoegd comfort. Ga je voor een prachtige kap of extra navigatie. Kies je kleuren, je kussens en al je extra’s en ontvang een offerte op maat. Hulp nodig met het samenstellen van je nieuwe tender? Dan staan onze experts natuurlijk voor je klaar.

Corsiva 565 te koop bij Zeeland Boten

Zie jij jezelf al varen in deze prachtige tender. Vraag vrijblijvend een offerte aan, stel zelf je boot samen met de configurator of kom langs in de showroom. We helpen je graag aan je droomboot, onze experts staan voor je klaar.

Zeeland Boten is de meest complete leverancier voor boten in Zuid-West Nederland.  

Deze boot is verkrijgbaar vanaf€ 15.950,00
incl. BTW.
Leasemogelijkheden

Foto's

Corsiva 565 New Age
Corsiva 565 New Age
Corsiva 565 New Age
Corsiva 565 New Age

Specificaties Corsiva 565 New Age

Type Corsiva 565 New Age
Lengte 5.35 meter
Breedte 2.20 meter
Diepgang 0.40 meter
Doorvaarhoogte 1.00 meter
Gewicht 480 kg
Aantal personen 6
CE-certificatie C
Motorisering Max 60PK
Maximale snelheid Ca. 50 km/h

Andere modellen

Valory V 555
Corsiva 595 Tender
Primeur 715 Tender

Primeur 715 Tender

Comfort, Stijl, en Maatwerk op het Water

Bekijk model