Lease je nieuwe boot

Bij Zeeland Boten kun je je nieuwe boot ook leasen. Tot wel 49% lager dan bij de bank. Wij werken nauw samen met Finanplaza en bieden het WatersportDreams leasepakket aan.

HET LEASEN VAN JE NIEUWE BOOT IS BINNEN HANDBEREIK

Wil je jouw volgende boot financieren met een lening en je spaargeld achter de hand houden? Finanplaza heeft een speciale lening ontwikkeld voor booteigenaren: WatersportDreams. De tarieven voor deze lening liggen gemiddeld zo’n 49% lager dan bij de traditionele banken. En breng je voor een deel eigen geld in? Dan gaat de maandpremie verder omlaag.

VOLGENDE BOOT FINANCIEREN MET WATERSPORTDREAMS

Met WatersportDreams kun je jouw nieuwe boot niet alleen voordelig financieren, maar ook veilig. Finanplaza onderschrijft de “Verstandig Lenen” filosofie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Finanplaza maakt een duidelijke risicoanalyse voor je. Indien gewenst worden de mogelijke financiële risico’s die je loopt, afdekken.

VOORDELEN VAN WATERSPORTDREAMS

Maatwerk: het maandbedrag wordt altijd bepaald in overleg met jou.
Scherpe premies: de tarieven bij de bank liggen gemiddeld 49% hoger.
Boetevrij aflossen: tussentijdse extra en algehele aflossing is boetevrij.

BOOT LENING VOOR ZELFSTANDIG ONDERNEMERS

Speciaal voor zelfstandigen die hun geld in hun eigen onderneming willen houden, heeft Fnanplaza, Financial Lease ontwikkeld. Met deze lening kun je jouw volgende boot financieren zonder je bedrijfskapitaal aan te spreken. De kosten zijn fiscaal aftrekbaar en de aanschafprijs van het schip komt in aanmerking voor investeringsaftrek.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP

Wil je graag meer weten over WatersportDreams of jouw boot financieren met onze speciaal daarvoor ontwikkelde lening? Neem dan gerust contact met ons op. Vul bij voorkeur onderstaand contactformulier in. Maar e-mailen of bellen kan ook.

Vul dit formulier in als je een vraag hebt over het leasen van jouw nieuwe boot

Verkochte boten

Tevreden klanten

Reparatie- en onderhoudsbeurten

Alle Bootmerken

Logo Beneteau
Logo Corsiva
Logo Gala
Logo Lomac
Logo Primeur
Logo Prins Watersport
Logo Spirit Tenders
Logo Talamex
Logo Waterspoor

Neem Contact Op

Locatie

Uijterschootweg 22
4338 PN Middelburg
Nederland

Route

Openingstijden showroom

Ma 08:00 - 17:30 uur*
Di 08:00 - 17:30 uur*
Wo 08:00 - 17:30 uur*
Do 08:00 - 17:30 uur*
Vr 08:00 - 17:30 uur*
Za 08:00 - 15:00 uur
Zo Op afspraak

* Werkplaats open tot 17:00 uur, zaterdag is de werkplaats gesloten, de showroom is dan gewoon open.

type boten

merken boten

 

Stalling en onderhoud

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

honda buitenboordmotoren

Alle buitenboordmotoren van het merk Honda hebben wij in ons assortiment. Beter kun je niet hebben. Van kortstaart tot langstaart, van 2.3 pk tot 250 pk. We hebben ze allemaal.

stel je boot samen

Met onze unieke bootconfigurator stel je snel en makkelijk jouw droomboot samen. Je ziet direct een richtprijs. Makkelijker kan niet. Veel plezier met samenstellen.

nieuw en tweedehands

Naast nieuwe boten kun je bij ons ook terecht voor occasions.

kopen of leasen

Bij ons kun je allerlei soorten en typen boten kopen maar ook boten leasen tegen aantrekkelijke tarieven. Heb je al een boot op het oog? Weet je wat de kosten zijn? Dan kun je makkelijk het leasebedrag per maand berekenen met onze calculator.

inruil en inkoop

Koop je bij ons een nieuwe boot en wil je je huidige boot inruilen. Wij bieden je een eerlijke prijs. Ook voor inkoop van je boot ben je meer dan welkom.

Huur een boot in Zeeland

Wil je een boot huren en lekker een dagje (of meer) varen op het Veerse Meer? Neem dan een kijkje op Varen op het Veerse Meer en kijk naar de beschikbaarheid.

Vaarplus Service

Je koopt een boot om plezier te beleven op het water. Niet omdat je zo graag met een trailer, verzekeringen, onderhoud en stalling in de weer bent. Bij Zeeland Boten begrijpen we dat. Daarom bieden wij jou onze exclusieve VaarPlus Service. Jij vaart, wij regelen de rest.

  • We leveren jouw boot overal in Nederland kosteloos af
  • Indien nodig, zorgen we voor een ligplaats
  • Verzekeringen regelen? Laat dat maar aan ons over
  • Na het seizoen halen we jouw boot weer uit het water
  • Onze deskundige en gecertificeerde monteurs zorgen voor het jaarlijks onderhoud
  • Jouw boot staat in onze stalling afgeschermd en veilig
  • Heb je nog aanvullende wensen? Laat het ons weten!

Stalling, onderhoud, reparatie?

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

> Meer informatie

Als we wat te melden hebben, ben jij de eerste die dat weet!