Wij zijn zeeland boten

Graag stellen wij ons aan je voor. Waar wij voor staan. Wat onze drijf 😉 veren zijn en voor wat je allemaal bij ons terecht kunt. Lees je mee?

De meest complete leverancier van boten in zuid-west-Nederland

Wat doe je als je al jarenlang aanhangers en trailers verkoopt, zelf groot fan van watersport bent, goede relaties hebt opgebouwd met bootverkopers en één van hen je de mogelijkheid biedt zijn bedrijf over te nemen? Dan zeg je JA! Dat was het begin van Zeeland Boten. Sindsdien verkopen en onderhouden we, met ons team van ervaren vaklieden, boten voor liefhebbers in heel Nederland.

Sinds 2014

Wat een tof vak hebben we toch. Iedereen wordt blij van mooie boten en het vooruitzicht van ultiem vaarplezier. Daar zorgen we bij Zeeland Boten voor. Niet alleen door de beste merken en mooiste boten aan te bieden, maar zeker ook door perfecte service te verlenen. Dankzij onze VaarPlus Service hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles.

Vanwege onze Zeeuwse roots zijn we bovendien expert op het gebied van zout-bestendige materialen. Zo hebben we bijvoorbeeld samen met een gespecialiseerd zeilmaker een eigen buiskap ontwikkeld. Bijzonder sterk, optimaal geventileerd en dankzij de rvc lift dots super makkelijk in gebruik en optimaal bestand tegen corrosie.

Varen draait om genieten. Bij Zeeland Boten doen we niets liever dan jou dat te laten ervaren.

Verkochte boten

Tevreden klanten

Reparatie- en onderhoudsbeurten

Onbezorgd varen met onze Vaarplus service

Je koopt een boot om plezier te beleven op het water. Niet omdat je zo graag met een trailer, verzekeringen, onderhoud en stalling in de weer bent. Bij Zeeland Boten begrijpen we dat. Daarom bieden wij jou onze exclusieve VaarPlus Service. Jij vaart, wij regelen de rest.

 • We leveren jouw boot overal in Nederland kosteloos af
 • Indien nodig, zorgen we voor een ligplaats
 • Verzekeringen regelen? Laat dat maar aan ons over
 • Na het seizoen halen we jouw boot weer uit het water
 • Onze deskundige en gecertificeerde monteurs zorgen voor het jaarlijks onderhoud
 • Jouw boot staat in onze stalling afgeschermd en veilig
 • Heb je nog aanvullende wensen? Laat het ons weten!

> Op al onze boten kun je een VaarPlus service contract afsluiten

Met financieel lease is er nu (veel) meer mogelijk

Voor het aanbieden van scherpe financial lease mogelijkheden werken wij nauw samen met Finanplaza.

Wil je jouw volgende boot financieren met een lening en je spaargeld achter de hand houden? Finanplaza heeft een speciale lening ontwikkeld voor booteigenaren: WatersportDreams. De tarieven voor deze lening liggen gemiddeld zo’n 49% lager dan bij de traditionele banken. En breng je voor een deel eigen geld in? Dan gaat de maandpremie verder omlaag.

Volgende boot financieren met WatersportDreams

Met WatersportDreams kun je jouw nieuwe boot niet alleen voordelig financieren, maar ook veilig. Finanplaza onderschrijft de “Verstandig Lenen” filosofie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Finanplaza maakt een duidelijke risicoanalyse voor je. Indien gewenst worden de mogelijke financiële risico’s die je loopt, afdekken.

Boot lening voor zelfstandig ondernemers

Speciaal voor zelfstandigen die hun geld in hun eigen onderneming willen houden, heeft Fnanplaza, Financial Lease ontwikkeld. Met deze lening kun je jouw volgende boot financieren zonder je bedrijfskapitaal aan te spreken. De kosten zijn fiscaal aftrekbaar en de aanschafprijs van het schip komt in aanmerking voor investeringsaftrek.

Voordelen van WatersportDreams

Maatwerk: het maandbedrag wordt altijd bepaald in overleg met jou.
Scherpe premies: de tarieven liggen gemiddeld 49% lager dan bij de bank.
Boetevrij aflossen: tussentijdse extra en algehele aflossing is boetevrij.

Meer weten? Neem contact op

Wil je graag meer weten over WatersportDreams of jouw boot financieren met onze speciaal daarvoor ontwikkelde lening? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of e-mail naar: verkoop@zeelandboten.nl.

 

Koffie, thee, fris … champagne

We ontvangen je graag in onze showroom met koffie, thee of fris. En als je na het zorgvuldig samenstellen van je boot, deze geleverd krijgt, dan volgt natuurlijk … champagne. Van de zaak natuurlijk!

Zeeland Boten

Uijterschootweg 22
4338 PN Middelburg
Nederland

“Het brede assortiment van boten gecombineerd met het behulpzame en vakbekwame personeel maakt dat wij al jaren trouwe klant zijn van zeeland boten. Daarnaast worden problemen (meestal) snel opgelost.”

Thom & Marinda

“We wisten helemaal niet dat je ook bij Zeeland Boten terecht kan voor kleine rubberboten. Uiteindelijk hebben we een zodiac gekocht met een leuke buitenboordmotor ;-)”

Richard

“Eindelijk gevonden en binnen een maand geleverd. Daar hadden we echt geluk mee. We varen nu al een halfjaar met veel plezier in onze Primeur!”

Paul & Elise

“Een boot kopen is een, maar onderhouden is een ander verhaal. Ik ben best handig (zeggen mijn vrienden) maar wat ben ik blij dat we onze boot bij jullie laten onderhouden en stallen. Alles onder een dak. Ps. Ik heb wel een paar keer heel erg lang in de wacht gestaan toe ik belde ...”

Lennart

Alle Bootmerken

Logo Beneteau
Logo Corsiva
Logo Gala
Logo Lomac
Logo Primeur
Logo Prins Watersport
Logo Spirit Tenders
Logo Talamex
Logo Waterspoor

Neem Contact Op

Locatie

Uijterschootweg 22
4338 PN Middelburg
Nederland

Route

Openingstijden showroom

Ma 08:00 - 17:30 uur*
Di 08:00 - 17:30 uur*
Wo 08:00 - 17:30 uur*
Do 08:00 - 17:30 uur*
Vr 08:00 - 17:30 uur*
Za 08:00 - 15:00 uur
Zo Op afspraak

* Werkplaats open tot 17:00 uur, zaterdag is de werkplaats gesloten, de showroom is dan gewoon open.

type boten

merken boten

 

Stalling en onderhoud

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

honda buitenboordmotoren

Alle buitenboordmotoren van het merk Honda hebben wij in ons assortiment. Beter kun je niet hebben. Van kortstaart tot langstaart, van 2.3 pk tot 250 pk. We hebben ze allemaal.

stel je boot samen

Met onze unieke bootconfigurator stel je snel en makkelijk jouw droomboot samen. Je ziet direct een richtprijs. Makkelijker kan niet. Veel plezier met samenstellen.

nieuw en tweedehands

Naast nieuwe boten kun je bij ons ook terecht voor occasions.

kopen of leasen

Bij ons kun je allerlei soorten en typen boten kopen maar ook boten leasen tegen aantrekkelijke tarieven. Heb je al een boot op het oog? Weet je wat de kosten zijn? Dan kun je makkelijk het leasebedrag per maand berekenen met onze calculator.

inruil en inkoop

Koop je bij ons een nieuwe boot en wil je je huidige boot inruilen. Wij bieden je een eerlijke prijs. Ook voor inkoop van je boot ben je meer dan welkom.

Huur een boot in Zeeland

Wil je een boot huren en lekker een dagje (of meer) varen op het Veerse Meer? Neem dan een kijkje op Varen op het Veerse Meer en kijk naar de beschikbaarheid.

Vaarplus Service

Je koopt een boot om plezier te beleven op het water. Niet omdat je zo graag met een trailer, verzekeringen, onderhoud en stalling in de weer bent. Bij Zeeland Boten begrijpen we dat. Daarom bieden wij jou onze exclusieve VaarPlus Service. Jij vaart, wij regelen de rest.

 • We leveren jouw boot overal in Nederland kosteloos af
 • Indien nodig, zorgen we voor een ligplaats
 • Verzekeringen regelen? Laat dat maar aan ons over
 • Na het seizoen halen we jouw boot weer uit het water
 • Onze deskundige en gecertificeerde monteurs zorgen voor het jaarlijks onderhoud
 • Jouw boot staat in onze stalling afgeschermd en veilig
 • Heb je nog aanvullende wensen? Laat het ons weten!