FAQ Primeur Tenders & Sloepen

1. Hoe onderhoud ik mijn Primeur sloep of tender?

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur. Het omvat schoonmaken, motoronderhoud en het controleren van de romp en accessoires. In zilt water is het belangrijk om de boot regelmatig goed af te spoelen.

Bij Zeeland Boten kunnen we je ook helpen bij onderhoud en stalling. 
 

2. Zijn Primeur sloepen en tenders geschikt voor gezinnen?

Ja, Primeur sloepen en tenders zijn ideaal voor gezinnen, met hun ruime en comfortabele zitgelegenheid voor ontspannen dagen op het water. Primeur biedt een veelzijdig aanbod dat past bij uiteenlopende wensen. De tenders lenen zich voor een sportiever gebruik, ideaal voor watersporten. De sloepen bieden juist stabiliteit en rust, perfect voor een dagje relaxen, borrelen en genieten van de omgeving met vrienden of familie.

3. Wat zijn de vaareigenschappen van Primeur sloepen en tenders?

Primeur sloepen en tenders bieden verschillende vaareigenschappen door hun ontwerp, lengte en motoropties. De tenders zijn sportiever, ontworpen voor snelheid en wendbaarheid. De sloepen zijn meer gericht op comfort en stabiliteit, ideaal voor ontspannen vaartochten. Langere modellen bieden meer ruimte en vaak een soepelere vaart, vooral in ruwere wateren. Motoropties beïnvloeden zowel snelheid als kracht; krachtigere motoren verbeteren de snelheid en het vermogen om sterke stromingen te hanteren, terwijl kleinere motoren voldoende zijn voor rustige, recreatieve tochten.

4. Kunnen Primeur sloepen en tenders worden gepersonaliseerd?

Ja, Primeur sloepen en tenders kunnen uitgebreid worden gepersonaliseerd, zowel qua styling als technische opties. Voor styling kun je denken aan keuzes in de kleuren van de kuip, buitenkant, kabelering, en kussens, evenals opties voor een zonnedek en verschillende soorten kappen, zoals een biminitop. Qua technische opties is er een breed aanbod beschikbaar, waaronder een koelbox, geluidssysteem, hydraulische sturing, navigatiesystemen, dieptemeter, zwemtrap, boegschroef, een dubbel accu systeem, extra brandstoftank en kuipverlichting. Dit maakt het mogelijk om een boot te creëren die niet alleen uniek is in uiterlijk, maar ook volledig voldoet aan individuele gebruikseisen en voorkeuren.

Gebruik onze configurator om jouw boot geheel samen te stellen, of kom langs voor een adviesgesprek in onze showroom.