Boot stalling voor een vaste prijs

Bij Zeeland boten kun je terecht voor opslag en stalling van je boot. Bij ons staat jouw boot veilig tijdens de wintermaanden voor slechts €60,- per m2. Voor deze prijs krijg je een compleet pakket met stalling en onderhoud. 

Winterstalling en meer

Voor een vaste prijs van €60,- per m2 krijg je niet enkel stalling. Wij halen je boot op en brengen deze met onze eigen trailer naar de stalling, na de wintermaanden brengen wij je boot weer naar je toe.

Winterstalling en meer

Onderhoud en reiniging van je boot

Bij ons staat je boot niet enkel gestald. We zorgen ervoor dat deze in goede staat blijft.  We maken de buitenkant van je boot helemaal schoon. Vervolgens maken we foto’s van de binnen- en buitenkant ter controle voor- en achteraf. We voorzien je boot van een vochtvreter, zodat eventuele condensatie niet teveel vocht of schimmel veroorzaakt. De motor spoelen we door met antivries vloeistof, zodat die ook bij lagere temperaturen in goede conditie blijft. Aan het einde van de stallingsperiode krijgt je boot een quick-check om te kijken of de boot nog in dezelfde staat is als het moment van aankomst. Vervolgens spuiten we de boot nogmaals af met een hogedrukreiniger en compressor. Zo is je boot weer klaar voor het nieuwe vaarseizoen!

Onderhoud en reiniging van je boot

Stalling voor een vaste prijs

Bij Zeeland boten ontvang je voor de vaste prijs van €60,- per m2.

  • Ophalen en brengen van je boot.
  • Stalling
  • Winterklaar maken van de boot.

Lees meer

Stalling voor een vaste prijs

Onderhoud en reparatie

Wil je naast stalling ook onderhoud? We hebben een compleet uitgeruste werkplaats met gecertificeerd en vakkundig personeel dat graag jouw boot in topconditie brengt en houdt. Geen zin om je boot van binnen- en buiten grondig te reinigen of in de wax te zetten? Ons poetsteam staat voor je klaar. Extra opties op je boot laten monteren? Wij doen het voor je!

Onderhoud en reparatie

Je boot stallen bij Zeeland boten?

Neem contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden van stalling, onderhoud en/of stalling. Je ontvangt dan ook direct een indicatie van de kosten voor uitgebreid onderhoud.

Je boot stallen bij Zeeland boten?