TendR boten

TendR staat bekend om zijn stoere en eigenzinnige sloepen en tenders. Het merk heeft de volledige productie van zijn boten in eigen beheer, wat resulteert in hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Als je op zoek bent naar een boot met een luxe en stoere uitstraling tegen een aantrekkelijke prijs, dan is TendR zeker het overwegen waard.

Wat TendR onderscheidt, is de nadruk op kwaliteit. De boten worden met veel zorg en vakmanschap vervaardigd, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een sloep voor ontspannen cruises langs de kustlijn of een tender voor avontuurlijke watersportactiviteiten.

TendR boten

Hoge kwaliteit boten van TendR

De sloepen en tenders van TendR hebben een sportief karakter en bieden een unieke vaarervaring. Met krachtige motoren tot wel 60 pk kun je moeiteloos door het water glijden en genieten van hoge snelheden. Tegelijkertijd bieden de boten ook comfort en gemak, met ruime zitplaatsen en handige opbergruimte voor al je benodigdheden tijdens een dag op het water.

Hoge kwaliteit boten van TendR

Sloepen en tenders van TendR

TendR staat bekend om zijn uitstekende collectie sloepen. Een sloep is een type boot dat traditioneel werd gebruikt als werkboot, maar tegenwoordig vooral geliefd is als recreatieboot. TendR heeft de sloepen een modern en stoer karakter gegeven, waardoor ze perfect passen bij liefhebbers van watersport en varen met stijl.

 

Sloepen en tenders van TendR

Kies jouw boot van TendR

Bij Zeeland Boten kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan boten van TendR. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste boot die past bij jouw behoeften en voorkeuren. Je kunt een offerte aanvragen of zelfs een proefvaart boeken om de boot van jouw keuze uit te testen voordat je tot aankoop overgaat.

Als je de boten van TendR graag in het echt wilt zien, ben je van harte welkom in de showroom van Zeeland Boten. Daar kun je de verschillende modellen bekijken, de kwaliteit ervaren en advies krijgen van het vriendelijke personeel. 

Kies jouw boot van TendR

Onze boten

Tendr 600 Outboard
Tendr 20 Outbourd
Tendr 23 Inboard
Tendr 23 Outboard
Tendr 27 Inboard
Tendr 27 Outboard Cabin