Nieuw en gebruikt direct leverbaar

Op zoek naar een  nieuwe of tweedehands boot? op deze pagina vind u ons complete aanbod wat direct leverbaar is.  Er worden regelmatig boten bij ons ingeruild waardoor we regelmatig tweedehands boten kunnen aanbieden. Help jij deze boten aan een nieuwe eigenaar? Met een tweedehands boot kun je genieten op het water in je eigen boot voor een vriendelijke prijs.

Ook bij ons tweedehands aanbod staat kwaliteit voorop. Al onze boten worden nagelopen door onze monteurs voordat deze in de verkoop gaan.

We helpen je graag met de zoektocht naar jouw occasion. Bekijk ons aanbod tweedehands boten op de website of kom eens langs in de showroom om het actuele aanbod te bekijken. Ons team staat voor je klaar.

Nieuw en gebruikt direct leverbaar
Rib
Rib

Ons aanbod tweedehands boten

Ons tweedehands aanbod wisselt regelmatig. We streven naar om ten alle tijden een ruim en divers aanbod aan tweedehands boten aan te bieden. Met een divers aanbod hebben we voor iedere vaarstijl een geschikte boot van rustig varen tot sportief. Natuurlijk helpen we je graag bij het vinden van jouw nieuwe boot. Wil je meer weten over ons aanbod of een specifieke boot binnen ons aanbod, twijfel niet om contact op te nemen of langs te komen.

Tweedehands sloepen en tenders

Regelmatig zijn er tweedehands sloepen en tenders te vinden in ons aanbod. Een sloep is de ideale boot om rustig mee te varen en te genieten op het water met vrienden of familie. Maar ook voor een sportieve middag zijn sloepen geschikt. Met andere woorden een zeer veelzijdige boot die afhankelijk van de motor en afwerking voor veel verschillende vaarstijlen inzetbaar is.

Sloepen zijn relatief gemakkelijk te besturen en vaak heb je voor een sloep geen vaarbewijs nodig. Ideaal voor een beginnende vaarder. Met een tweedehands sloep kun je genieten op het water zonder de hoofdprijs te betalen.

Tweedehands speedboten

Op zoek naar meer snelheid, dan is een speedboot wellicht iets voor jou, een boot die zoals de naam al doet vermoeden vooral snelheid en sportiviteit biedt. Onze speedboten zijn van hoge kwaliteit en ideaal voor sportieve vaarders. Ben je een fan van watersport dan past een speedboot bij jou.

Tweedehands ribs en rubberboten

Ribs en rubberboten zijn leuke boten voor plezier op het water. Actief varen met veel snelheid, dat kun je van deze bootjes verwachten. Afhankelijk van je type rib of rubberboot kun je ook de zee op. We helpen je graag met je zoektocht naar je nieuwe rib of rubberboot voor een scherpe prijs.

Tweedehands consoleboten

De consoleboot is één van de meest veelzijdige boten op de markt, geschikt voor varen, vissen en watersport. Voor langzame en snelle vaarten. Voor gezelligheid en sportiviteit. Met een tweedehands consoleboot profiteer je van meerdere boten in één en dat voor een scherpe occasion prijs.

Zeeland Boten verkoopt occasion boten

Zeeland Boten verkoopt occasion boten. Dit betekent dat kwaliteit op nummer 1 staat. Een gebruikte boot staat niet gelijk aan een boot van slechte kwaliteit. Wij verkopen niet zomaar elke tweedehands boot. Voordat een boot bij ons in de verkoop gaat kijken we deze eerst volledig na, onze monteurs keuren deze grondig en repareren deze.

Als je bij ons een tweedehands boot komt bekijken kun je dus rekenen op hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook kun je ons tweedehands aanbod nog uitbreiden met diverse accessoires om deze naar wens te maken.

Gebruikte boten te koop in Zeeland

Kom onze showroom bezoeken in Middelburg en bekijk ons tweedehands aanbod in het echt. Ons team staat voor je klaar om samen met jou de perfecte tweedehands boot te vinden. De tweedehands boten die je in ons aanbod vindt kun je ook in onze showroom zien. Wil je zeker weten of we jouw favoriet nog beschikbaar hebben? Neem dan contact op.

Wil je de boot eerst uitproberen voor een proefvaart voordat je deze aanschaft? Dat kan! Kies je boot op de website en vul het proefvaart formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een proefvaart in te plannen.

Boot inruilen?

Heb jij een (oude) boot die je wilt inruilen of verkopen? Wij staan er altijd voor open om ons aanbod gebruikte boten uit te breiden. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken voor het inruilen van jouw boot.