Winterstalling voor je boot in Zeeland

Op zoek naar winterstalling voor jouw boot in Zeeland? Zeeland Boten is de expert op het gebied van boten in Zeeland. Tijdens de wintermaanden adviseren wij om je boot uit het water te halen. Zo kun je langer van je boot genieten.

Daarbij is het in de winter het ideale moment om je boot grondig te reinigen en (achterstallig) onderhoud uit te voeren.

Ons team staat voor je klaar om te helpen met onderhoud, reinigen en stallen van je boot.

Meer dan alleen winterstalling in Zeeland

Er zijn veel plaatsen waar je een boot kunt stallen in de wintermaanden. Maar bij Zeeland Boten krijg je meer dan enkel een plaats om je boot neer te zetten, namelijk:

  • Ophalen en wegbrengen van je boot
  • Reinigen en winterklaar maken van je boot

 

Meer dan alleen winterstalling in Zeeland

Winterstalling inclusief winterklaar maken

Als je boot uit het water is gehaald dan wordt de romp zichtbaar. Dit is het ideale moment om de boot te reinigen zodat deze niet wordt aangetast in de wintermaanden. We reinigen je boot zowel van binnen als van buiten.  We plaatsen een vochtvreter om schimmel te voorkomen en behandelen de motor met antivries.

 

 

Winterstalling inclusief winterklaar maken

Extra mogelijkheden van stalling bij Zeeland Boten

Naast stalling voeren wij ook divers onderhoud aan boten uit. Als je boot uit het water is kunnen we makkelijk gebreken herkennen en deze oplossen. Of het nu gaat om noodzakelijk onderhoud zoals reparaties of gewenst onderhoud als toevoegen van accessoires. Je kunt bij ons voor van alles terecht.

Extra mogelijkheden van stalling bij Zeeland Boten

Bootstalling in Zeeland voor een vaste prijs

Stalling, inclusief ophalen en winterklaar maken van je boot is bij ons te realiseren voor een vaste prijs van €60,00 per m2. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Je boot opslaan in onze winterstalling?

Wil jij je boot stallen bij ons in Middelburg? We horen het graag! Heb je nog vragen over stalling bij Zeeland Boten dan beantwoorden we deze natuurlijk graag. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor winterstalling.