Corsiva 505 Tender

Corsiva 505 Tender

Omschrijving van de boot

Op zoek naar een boot zonder compromissen? De Corsiva 500 tender biedt precies dat! De ideale tender die past bij zoveel behoeften en wensen. Multi-inzetbaar, betaalbaar en ruimtelijk opgezet. Kortom, alles in één.

Sportief varen of rustig kabbelen in de Corsiva 500

De ene keer ga je voor een rustige vaart en heerlijk relaxen, de andere keer kies je voor snelheid en sportiviteit. Met de Corisva 500 tender kan het allebei makkelijk! Je kunt de boot uitrusten met een buitenboordmotor tot wel 60 PK en met de gashendel controleer je hoeveel power de motor geeft. Zo kun je alle kanten op met de tender.

Betaalbare luxe en comfort

Bij de Corsiva 505 kom je ook niet in tweestrijd als het om luxe en comfort versus betaalbaarheid gaat. Zoals we van Corsiva gewend zijn, krijg je veel waar voor je geld. Het meest in het oog springende zijn de fantastische kussens. Lekker dik en met een mooie Diamante bekleding. Ze geven de Corsiva 505 een bijzonder luxe uiterlijk. Je kiest zelf in welke kleur je de kussens van jouw boot wilt laten uitvoeren.

De Corsiva 505 heeft een grote achterbank alias zonnedek gekregen. Dankzij de verstelbare rugleuning kun je er op verschillende manieren gebruik van maken. Tijdens het varen zit de bestuurder lekker op de achterbank met een rugleuning achter hem. Tegen diezelfde rugleuning kan een passagier aan de andere kant ook aanleunen, zittend op de andere kant van de ruime achterbank. Dat op zich is al een unieke opstelling, maar we zijn er nog niet. Want als je de rugleuning naar voren verplaatst, ontstaat er achterin een gigantisch zonnedek.

Stel zelf je Corsiva 505 tender samen

Net als alle andere boten van Corsiva kun je ook de Corsiva 505 tender samenstellen geheel naar jouw wens. Kies zelf je kleur, de kussens en andere accessoires die je wilt toevoegen. Gebruik onze eigen configurator en kies gemakkelijk alle opties die je wilt toevoegen aan de boot. Zo wordt het ook meteen duidelijk welke prijs je kunt verwachten.

Sloepen en tenders van topmerk Corisva

Nederlands topmerk Corsiva bouwt al sinds 2001 sloepen en tenders met diverse toepassingen, zowel voor actieve als rustige vaart. Van klassiek tot modern, Corsiva heeft het allemaal. Bij Corsiva kun je terecht voor hoge kwaliteit door het gebruik van glass-reinforced plastic (GRP). Alle boten zijn CE gecertificeerd.

Interesse in de Corsiva 505?

Is de Corsiva 505 de tender voor jou? Wacht dan niet langer. Vraag een offerte aan bij Zeeland Boten. Ons team van experts staat klaar om je dromen waar te maken. Kom langs in de showroom en we stellen samen jouw nieuwe tender samen.

Deze boot is verkrijgbaar vanaf€ 15.950,00
incl. BTW.
Leasemogelijkheden

Foto's

Corsiva 505 Tender
Corsiva 505 Tender
Corsiva 505 Tender
Corsiva 505 Tender

Specificaties Corsiva 505 Tender

Type Corsiva 505 Tender
Lengte 4.75 meter
Breedte 2.05 meter
Diepgang 0.40 meter
Doorvaarhoogte 1.05 meter
Gewicht 540 kg
Aantal personen 5
CE-certificatie C
Motorisering Max 60PK

Andere modellen

Primeur 715 Tender

Primeur 715 Tender

Tender met een vermogen tot wel 100 pk.

Bekijk model
Tendr 27 Inboard

Tendr 27 Inboard

Tender met slaapplaatsen voor wel 4 personen

Bekijk model
Corsiva 570 New Age

Corsiva 570 New Age

Een heerlijke tender om mee te relaxen op het water

Bekijk model