Corsiva 500 Tender

Corsiva 500 Tender

Omschrijving van de boot

Na het succes van de Corsiva 595 tender kwam Corsiva met de tender 500. Alle luxe en ruimte van de 595 maar dan net een slagje kleiner. Ook op de vaareigenschappen hoe je niet in te leveren met deze tender.

Corsiva 500 tender compleet met motor tot wel 60 PK

De Corsiva 500 tender vaart heerlijk. De buitenboordmotor is netjes weggewerkt in de slim vormgegeven bun ziet de tender er prachtig en modern uit. Wat voor buitenboordmotor je kiest dat ligt aan jou. Je kunt kiezen voor een buitenboordmotor tot wel 60 PK als je van snelheid houdt. Maar ook zonder vaarbewijs kun je deze tender besturen, met een kleinere motor natuurlijk.

Comfortabel varen in de Corsiva 500

Ondanks dat de Corsiva 500 tender iets kleiner is dan de voorganger de 595 is er toch volop ruimte om te zitten. Met 5 personen kun je gemakkelijk zitten in de diepe kuip met ergonomisch gevormde zitbanken. Als je lekker wilt kunnen zonnen op je tender, kies dan voor een uitbreiding met een heerlijk zonnedek.

Ook de bestuurder zit heerlijk op de plek. Er is aan alles gedacht van comfortabele stoel tot ergonomisch stuurwiel.

Stel je eigen Corsiva 500 tender samen

Standaard is de Corsiva 500 tender al zeer compleet uitgevoerd. Dat zijn we van dit mooie merk gewend. Maar toch heb je nog alle mogelijkheid om er echt jóuw Corsiva 500 tender van te maken. We helpen je graag de kleuren en materialen te kiezen die bij jou passen. Vervolgens bestellen we jouw boot perfect op maat en leveren hem daar waar jij hem hebben wilt

Gebruik onze configurator

Stel gemakkelijk jouw ideale Corsiva 500 samen met onze eigen configurator. Zo wordt gelijk duidelijk wat jouw droomtender kost met alle gewenste aanpassingen en accessoires. Je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen van jou samengestelde tender. Kies voor ‘configureer’ en begin met kiezen van jouw wensen.

Tender van topmerk Corsiva

Nederlands topmerk Corsiva bouwt al sinds 2001 sloepen en tenders met diverse toepassingen, zowel voor actieve als rustige vaart. Van klassiek tot modern, Corsiva heeft het allemaal. Bij Corsiva kun je terecht voor hoge kwaliteit door het gebruik van glass-reinforced plastic (GRP). Alle boten zijn CE gecertificeerd.

Corsiva 500 tender te koop bij Zeeland Boten

Is dit jouw nieuwe boot? Koop de Corsiva 500 tender door een offerte aan te vragen. Eerst de boot eens in het echt bekijken? Kom eens langs in onze showroom, onze experts staan voor je klaar.

Deze boot is verkrijgbaar vanaf€ 14.950,00
incl. BTW.
Leasemogelijkheden

Foto's

Corsiva 500 Tender
Corsiva 500 Tender
Corsiva 500 Tender
Corsiva 500 Tender

Specificaties Corsiva 500 tender

Type Corsiva 500 Tender
Lengte 5.00 meter
Breedte 2.15 meter
Diepgang 0.40 meter
Doorvaarhoogte 0.98 meter
Gewicht 510 kg
Aantal personen 5
CE-certificatie C
Motorisering Max 60PK
Maximale snelheid Ca. 45 km/h

 

Andere modellen

Valory V 555
Corsiva 570 New Age

Corsiva 570 New Age

Een heerlijke tender om mee te relaxen op het water

Bekijk model
Corsiva 520 New Age

Corsiva 520 New Age

Een makkelijk bestuurbare sloep, ook voor de onervaren schipper.

Bekijk model