Corsiva 500 Tender

Corsiva 500 Tender

Omschrijving van de boot

Na het succes van de Corsiva 595 tender kwam Corsiva met de tender 500. Alle luxe en ruimte van de 595 maar dan net een slagje kleiner. Ook op de vaareigenschappen hoe je niet in te leveren met deze tender.

Dus als je op zoek bent naar een compacte, maar stijlvolle sloep, is de Corsiva 500 Tender een uitstekende keuze. Dit model biedt het beste van beide werelden: het comfort en de ruimte van een grotere boot, maar in een handzamer formaat.

Design en Comfort

De Corsiva 500 Tender blinkt uit in zijn slimme design. Met een minimalistische bun en een slank stuurconsole is er verrassend veel ruimte aan boord. Je kunt comfortabel met vijf volwassenen zitten zonder in te boeten aan comfort of bewegingsvrijheid. Ook de bestuurder zit heerlijk op de plek. Er is aan alles gedacht van comfortabele stoel tot ergonomisch stuurwiel.

Maak het Persoonlijk

Standaard is de Corsiva 500 tender al zeer compleet uitgevoerd. Maar toch zijn er diverse personalisatie-opties. Kies uit verschillende gelcoatkleuren voor zowel binnen- als buitenkant en maak jouw boot uniek. De standaard bekleding geeft een luxe uitstraling, en voor nog meer luxe kun je kiezen voor de gewatteerde versie.

Naast stijl is de Corsiva 500 ook praktisch. Optioneel kun je een zonnedek en tafel toevoegen, wat ideaal is voor ontspannen dagen op het water. De boot is geschikt voor verschillende motoren, van een rustige 15 pk tot een krachtige 60 pk voor meer snelheid.

We helpen je graag de kleuren, materialen en andere accessoires te kiezen die bij jou wensen passen. Vervolgens bestellen we jouw boot perfect op maat en leveren hem daar waar jij hem hebben wilt.

Gebruik onze configurator

Stel gemakkelijk jouw ideale Corsiva 500 samen met onze eigen configurator. Zo wordt gelijk duidelijk wat jouw droomtender kost met alle gewenste aanpassingen en accessoires. Je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen van jou samengestelde tender. Kies voor ‘configureer’ en begin met kiezen van jouw wensen.

Andere Corsiva Modellen

Verken ook andere Corsiva modellen zoals de 505 Tender, 520 New Age, 565 New Age, 570 New Age, 595 Tender, 650 Tender, 475 New Age en 605 Tender. Elk model biedt unieke kenmerken, geschikt voor elke watersportliefhebber.

Corsiva 500 tender te koop bij Zeeland Boten

Geïnteresseerd in de Corsiva 500 Tender of een ander model? Neem contact op met Zeeland Boten voor meer informatie, vraag een offerte aan, of plan een proefvaart. De Corsiva 500 Tender wacht op je om mooie herinneringen op het water te creëren.

FAQ Corsiva 500 Tender

1. Wat zijn de afmetingen en specificaties van de Corsiva 500 Tender?

De Corsiva 500 Tender heeft een lengte van 5,00 meter en een breedte van 2,05 meter, met een diepgang van 0,40 meter. Het gewicht van de boot bedraagt 450 kg, en hij is geschikt voor een motorvermogen tot 60 PK. De boot is geclassificeerd onder CE-klasse C en kan tot 5 personen vervoeren.

2. Welke standaarduitrusting wordt meegeleverd met de Corsiva 500 Tender?

Standaard is de Corsiva 500 Tender uitgerust met onder andere een RAL 9016 wit dek, kikkers, een preekstoel, zowel een automatische als een handmatige bilgepomp, een fenderprofiel, een zwemplatform achter, een hoofdstroomschakelaar, een accubak, en is de romp beschermd door vinyl ester hars.

3. Wat zijn de personalisatie-opties beschikbaar voor de Corsiva 500 Tender?

Voor de Corsiva 500 Tender zijn diverse personalisatie-opties beschikbaar, zoals manuele/hydraulische stuursystemen, decoratieve touwen, lederlook/Diamante kussens, een zonnedek voor de cockpit, een tafel met poot, kunstmatig teak (HPL), een biminitop, en navigatielichten, om er maar een paar te noemen.

4. Wat is de prijs van een Corsiva 500 Tender?

De prijs van een nieuwe Corsiva 500 Tender begint vanaf €14.950. Dit is de prijs zonder stuurinrichting, motor en trailer, dus afhankelijk van de gekozen opties en accessoires kan de uiteindelijke prijs variëren​. Stel je tender samen in onze configurator en krijg direct een prijsindicatie.

Deze boot is verkrijgbaar vanaf€ 14.950,00
incl. BTW.
Leasemogelijkheden

Foto's

Corsiva 500 Tender
Corsiva 500 Tender
Corsiva 500 Tender
Corsiva 500 Tender

Specificaties Corsiva 500 tender

Type Corsiva 500 Tender
Lengte 5.00 meter
Breedte 2.15 meter
Diepgang 0.40 meter
Doorvaarhoogte 0.98 meter
Gewicht 510 kg
Aantal personen 5
CE-certificatie C
Motorisering Max 60PK
Maximale snelheid Ca. 45 km/h

 

Andere modellen

Primeur 700 lounge

Primeur 700 lounge

Sloep met een heerlijk groot zonnedek

Bekijk model
Primeur 700 Sloep

Primeur 700 Sloep

Een sloep met een prachtig design

Bekijk model
Corsiva 565 New Age

Corsiva 565 New Age

Een ruimtelijke tender met maximaal comfort en topprestaties.

Bekijk model