Corsiva 650 Tender

Corsiva 650 Tender

Omschrijving van de boot

De Corsiva 650 tender is een boot die ontworpen is voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele manier om te varen. Deze boot heeft een lengte van 6,5 meter en biedt plaats aan maximaal 8 personen.

De Corsiva 650 tender is uitgerust met een krachtige buitenboordmotor, waardoor de boot snelheid en wendbaarheid heeft. Het ontwerp van de boot is modern en strak, met een elegante boeg en een ruime open kuip. De kuip is voorzien van comfortabele zitplaatsen en biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten tijdens het varen.

De Corsiva 650 tender is ook zeer geschikt voor watersporten, zoals wakeboarden of waterskiën. De boot heeft namelijk een speciale haak aan de achterkant, waaraan de watersporter zich kan vastmaken.

Vaareigenschappen van de Corsiva 650

De Corsiva Tender 650 staat bekend om zijn uitstekende vaareigenschappen en is zeer geschikt voor verschillende vaaromstandigheden. De boot heeft een diepe V-hull, waardoor hij zeer stabiel en comfortabel op het water ligt, zelfs bij hogere snelheden. Dit maakt de boot geschikt voor zowel rustige tochten over het water als voor meer avontuurlijke tochten.

De motor is beschikbaar in verschillende vermogens, afhankelijk van de gewenste snelheid en kracht. De boot heeft een maximale snelheid van ongeveer 55 km/uur, afhankelijk van de gekozen motor.

Een tender met klasse, maak het persoonlijk

Je kunt de Corsiva 650 Tender geheel naar eigen wens samenstellen. Kies uit een scala aan kleuren en afwerkingen en voeg opties toe zoals een zonnedek en een koelkast om jouw vaarervaring nog aangenamer te maken.

Met de configurator kun je kiezen uit verschillende opties en accessoires om jouw boot aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld de kleur van de romp kiezen, het type bekleding en het soort dashboard. Ook kun je kiezen uit verschillende motoren en navigatie-apparatuur.

Als je de Corsiva 650 met de configurator van Zeeland Boten samenstelt, kun je direct zien hoe de boot eruit komt te zien en wat de totale kosten zijn. Je kunt de configuratie op elk moment aanpassen en zien hoe dit de totale prijs beïnvloedt.

Prijs en Mogelijkheden

De Corsiva 650 Tender is verkrijgbaar in diverse prijsklassen, afhankelijk van de gekozen opties en motorisering. Voor de meest actuele prijsinformatie en mogelijkheden kun je een offerte aanvragen.

Verken Andere Corsiva Modellen

Naast de 650 Tender, biedt Corsiva een breed scala aan modellen zoals de 500 Tender, 505 Tender, 520 New Age, 565 New Age, 570 New Age, 595 Tender, 475 New Age en 605 Tender. Elk model heeft zijn eigen unieke eigenschappen en charme, perfect voor elke watersportliefhebber.

Jouw Corsiva 650 Tender Wacht op Je

Ben je geïnteresseerd in de Corsiva 650 Tender of wil je meer weten over de andere modellen? Neem dan contact op met Zeeland Boten voor meer informatie, vraag een offerte aan of plan een proefvaart. Jouw droomboot wacht op je!

FAQ Corsiva 650 Tender

1. Wat zijn de afmetingen en technische specificaties van de Corsiva 650 Tender?

De Corsiva 650 Tender heeft een lengte van 6.45 meter, een breedte van 2.50 meter, en een gewicht van 950 kg. De diepgang bedraagt 0.40 meter, en het is ontworpen voor een motorvermogen tot 90 PK. De boot biedt plaats aan 8 personen en valt onder CE-klasse C​ 

2. Welke standaarduitrusting is inbegrepen bij de Corsiva 650 Tender?

Standaard is de Corsiva 650 Tender uitgerust met onder andere een wit dek, kikkers, een preekstoel, een automatische en een handmatige bilgepomp, een fenderprofiel, een zwemplatform achter, een hoofdstroomschakelaar, een accubak, en een 12V elektrische installatie met navigatielichten.

3. Zijn er mogelijkheden voor personalisatie bij de Corsiva 650 Tender en welke accessoires kan ik toevoegen?

Ja, de Corsiva 650 Tender biedt uitgebreide personalisatie-opties. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren voor zowel de romp als de binnenschaal, diverse soorten bekleding zoals Diamante kussens, en praktische accessoires zoals een biminitop, een koelkast, chemisch toilet, en een boegschroef voor extra manoeuvreerbaarheid. Ook zijn er opties voor een elektrische installatie, cockpitverlichting, en een vast brandstoftank van 70 liter. Deze mogelijkheden stellen je in staat om de boot volledig aan jouw persoonlijke voorkeur en vaarbehoeften aan te passen​.

4. Wat is de maximale snelheid van de Corsiva 650 Tender en hoe beïnvloedt de keuze van de motor deze?

De maximale snelheid van de Corsiva 650 Tender kan variëren afhankelijk van de gekozen motorisering. Met een motorvermogen tot 90 PK biedt de Corsiva 650 Tender de mogelijkheid om snelheden tot ongeveer 55 km/uur te bereiken. De keuze van de motor heeft een significante invloed op de prestaties en snelheid van de boot. Een krachtigere motor zal de boot sneller maken en beter geschikt voor activiteiten zoals waterskiën of wakeboarden, terwijl een motor met minder vermogen kan zorgen voor een rustigere en mogelijk zuinigere vaarervaring. De keuze hangt af van je persoonlijke voorkeuren en het beoogde gebruik van de boot​.

Deze boot is verkrijgbaar vanaf€ 24.950,00
incl. BTW.
Leasemogelijkheden

Foto's

Corsiva 650 Tender
Corsiva 650 Tender
Corsiva 650 Tender
Corsiva 650 Tender

Specificaties Corsiva 650 Tender

Type Corsiva 650 Tender
Lengte 6.50 meter
Breedte 2.45 meter
Diepgang 0.50 meter
Doorvaarhoogte 1.10 meter
Gewicht 1000 kg
Aantal personen 8
CE-certificatie C
Motorisering Max 90PK
Maximale snelheid Ca. 50 km/h

Andere modellen

Primeur 700 Sloep

Primeur 700 Sloep

Een sloep met een prachtig design

Bekijk model
Primeur 715 Tender

Primeur 715 Tender

Comfort, Stijl, en Maatwerk op het Water

Bekijk model
Corsiva 570 New Age

Corsiva 570 New Age

Een heerlijke tender om mee te relaxen op het water

Bekijk model