Corsiva 475 New Age

Corsiva 475 New Age

Omschrijving van de boot

De Corsiva 475 New Age is de meest compacte sloep van Corsiva en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Toch hoef je niet in te leveren op comfort, prestaties en afwerking. Ondanks het compacte formaat is er toch ruimte voor 6 personen in een comfortabele zit. Kortom een ideaal ‘instapmodel’ van Corsiva.

De Corsiva 475 New Age: Compact zonder concessies

We hebben het al even genoemd dit model is zeer compact, het gaat om een lengte van 4,75. Toch zijn de mogelijkheden eindeloos. Ruimte voor 6 personen in de zit, ruimte voor opbergen en een maximaal motorvermogen van 30 PK. Door het lage gewicht van de boot kun je hier al snelheden van halen van 30 km per uur.

De sloep is bijzonder wendbaar en hiermee geschikt voor iedereen. Van beginnende vaarder tot ervaren schipper.

Geschikt voor vaarders zonder vaarbewijs

Heb je nog geen vaarbewijs? Dat is bij de Corsiva 475 geen probleem. Door het formaat en de lichte motor zijn deze boten gewoon te besturen zonder vaarbewijs.

Klassieke sloep met hoog comfort

Waar de romp van veel sloepen tegenwoordig strak afgewerkt is, is bij de Corsiva 475 New Age juist gekozen voor een opvallend ribbelmotief. Samen met de kabelaring geeft het de sloep een klassiek uiterlijk.

Door de sloep bovendien aan te kleden met mooie zit- en rugkussens, maak je het plaatje compleet. Tijdens een vaartochtje ga je zo volledig in stijl het water over.

Stel je eigen Corsiva 475 samen

Je kunt de Corsiva 475 New Age volledig af te stemmen naar wens, qua kleuren, accessoires en meer. Zo biedt de Corsiva 475 ruimte voor een gezellige zit met tafeltje, wat om te bouwen is tot heerlijk ruim zonnebed. Ideaal voor alle vormen van ontspanning.

Stel jouw Corisva 475 open samen in onze configurator

Benieuwd wat jouw ideale Corsiva 475 New Age open kost met al jouw aanpassingen en wensen? Gebruik gemakkelijk en snel de configurator op onze website en vraag een offerte aan of stel je boot samen met één van onze experts.

Sloepen van topmerk Corsiva

Nederlands topmerk Corsiva bouwt al sinds 2001 sloepen en tenders met diverse toepassingen, zowel voor actieve als rustige vaart. Van klassiek tot modern, Corsiva heeft het allemaal. Bij Corsiva kun je terecht voor hoge kwaliteit door het gebruik van glass-reinforced plastic (GRP). Alle boten zijn CE gecertificeerd.

Koop de sloep Corsiva 475 bij Zeeland Boten

Zie jij jezelf al varen is deze prachtige sloep? Vraag een offerte aan, stel je boot samen of boek een proefvaart. Eerst de boot eens in het echt bekijken? Kom eens langs in onze showroom, onze experts staan voor je klaar.

Deze boot is verkrijgbaar vanaf€ 7.950,00
incl. BTW.
Leasemogelijkheden

Foto's

Corsiva 475 New Age
Corsiva 475 New Age
Corsiva 475 New Age
Corsiva 475 New Age

Specificaties

Type Corsiva 475 New Age tender
Lengte 4,75 meter
Breedte 1.92 meter
Diepgang 0.30 meter
Doorvaarhoogte 0.82 meter
Gewicht 260 kg
Aantal personen 5-6
CE-certificatie C
Motorisering Max 30PK
Maximale snelheid Ca. 30 km/h

Andere modellen

Primeur 570 Bun

Primeur 570 Bun

Klein maar fijne: Het kleinste model van Primeur

Bekijk model
Primeur 700 Sloep

Primeur 700 Sloep

Een sloep met een prachtig design

Bekijk model
Valory V 490