Corsiva tenders en sloepen

Wij zijn grootleverancier van Corsiva tenders en sloepen. Opvallend. En betaalbaar.

Kenmerken van Corsiva tenders en sloepen

Historie & toekomst

Corsiva is een echt tender- en sloepenmerk en dat is het al even. Het merk kent een lange historie in de botenbouw. Dat ze al zo lang meedraaien zegt wel iets, bijvoorbeeld dat ze al jarenlang kwaliteit leveren. Maar met kwaliteit alleen red je het niet en dat hebben ze bij Corsiva gelukkig ook begrepen.

Ondanks hun rijke historie zijn ze niet in de tijd blijven hangen, maar geven ze hun boten steeds weer een modern en stoer design mee. Door hun enorme ervaring combineren ze dat toffe uiterlijk eenvoudig met heel goede vaareigenschappen. Wil je een makkelijk bestuurbare sloep of tender? Dan is Corsiva je grootste vriend.

Rijk en toch veel keuze

Bij Corsiva word je verwend. De sloepen en tenders van dit merk zijn namelijk standaard al behoorlijk rijk uitgerust. Maar toch heb je ook veel keuze. Corsiva heeft een groot aantal modellen in allerlei maten, uit te rusten met veel verschillende motorvermogens per boot. En wil je daar nog je eigen stempel op zetten? Dan kan dat. De opties zorgen ervoor dat jij jouw Corsiva zo stoer, chique, hip of klassiek kunt maken als jij wilt.

Laag = lekker

We hebben nog iets waar je bij de Corsiva blij van wordt: een lage kuip. Die eigenschap wordt door veel vaarliefhebbers omarmd. De lage kuip zorgt er namelijk voor dat je tijdens het varen wat meer beschut zit tegen de wind en je ook minder last hebt van opspattend water. Bijkomend voordeel is dat je wat meer privacy hebt tijdens het zonnebaden.

lease voordelig een corsiva tender of sloep

Wil je je boot inruilen of verkopen?

Ook dat kan bij ons. Wij geven je een goede en eerlijke prijs voor je boot. Zeker als je bij ons een nieuwe boot koopt en je huidige boot inruilt.

Alle Bootmerken

Logo Beneteau
Logo Corsiva
Logo Gala
Logo Lomac
Logo Primeur
Logo Prins Watersport
Logo Spirit Tenders
Logo Talamex
Logo Waterspoor

Neem Contact Op

Locatie

Uijterschootweg 22
4338 PN Middelburg
Nederland

Route

Openingstijden showroom

Ma 08:00 - 17:30 uur*
Di 08:00 - 17:30 uur*
Wo 08:00 - 17:30 uur*
Do 08:00 - 17:30 uur*
Vr 08:00 - 17:30 uur*
Za 08:00 - 15:00 uur
Zo Op afspraak

* Werkplaats open tot 17:00 uur, zaterdag is de werkplaats gesloten, de showroom is dan gewoon open.

type boten

merken boten

 

Stalling en onderhoud

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

honda buitenboordmotoren

Alle buitenboordmotoren van het merk Honda hebben wij in ons assortiment. Beter kun je niet hebben. Van kortstaart tot langstaart, van 2.3 pk tot 250 pk. We hebben ze allemaal.

stel je boot samen

Met onze unieke bootconfigurator stel je snel en makkelijk jouw droomboot samen. Je ziet direct een richtprijs. Makkelijker kan niet. Veel plezier met samenstellen.

nieuw en tweedehands

Naast nieuwe boten kun je bij ons ook terecht voor occasions.

kopen of leasen

Bij ons kun je allerlei soorten en typen boten kopen maar ook boten leasen tegen aantrekkelijke tarieven. Heb je al een boot op het oog? Weet je wat de kosten zijn? Dan kun je makkelijk het leasebedrag per maand berekenen met onze calculator.

inruil en inkoop

Koop je bij ons een nieuwe boot en wil je je huidige boot inruilen. Wij bieden je een eerlijke prijs. Ook voor inkoop van je boot ben je meer dan welkom.

Huur een boot in Zeeland

Wil je een boot huren en lekker een dagje (of meer) varen op het Veerse Meer? Neem dan een kijkje op Varen op het Veerse Meer en kijk naar de beschikbaarheid.

Vaarplus Service

Je koopt een boot om plezier te beleven op het water. Niet omdat je zo graag met een trailer, verzekeringen, onderhoud en stalling in de weer bent. Bij Zeeland Boten begrijpen we dat. Daarom bieden wij jou onze exclusieve VaarPlus Service. Jij vaart, wij regelen de rest.

  • We leveren jouw boot overal in Nederland kosteloos af
  • Indien nodig, zorgen we voor een ligplaats
  • Verzekeringen regelen? Laat dat maar aan ons over
  • Na het seizoen halen we jouw boot weer uit het water
  • Onze deskundige en gecertificeerde monteurs zorgen voor het jaarlijks onderhoud
  • Jouw boot staat in onze stalling afgeschermd en veilig
  • Heb je nog aanvullende wensen? Laat het ons weten!

Stalling, onderhoud, reparatie?

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

> Meer informatie

Als we wat te melden hebben, ben jij de eerste die dat weet!