Corsiva 570 New Age

Corsiva 570 New Age

Omschrijving van de boot

De Corsiva 570 is de ideale boot voor de liefhebber van relaxt varen. De kleine maar zeer ruimtelijke boot heeft een vermogen van 20pk en is hiermee zeer geschikt om te genieten op het water. Daarnaast biedt de solide bun aan de achterkant een aantal voordelen, een zeer stille motor en extra ruimte om heerlijk te zonnen. 

Corsiva 570 New Age: Rustig genieten

De Corsiva 570 New Age is de ideale boot om rustig te genieten op het water. Met een maximale motorcapaciteit van 20 pk kan de sloep niet heel hard. Maar een gezellige vaart op de Nederlandse wateren is dit meer dan genoeg. En dat gaat perfect in deze boot omdat er genoeg comfort is om lekker met een groep te varen, te genieten en te tafelen. Met ergonomische zitbanken met comfortabele kussens zit iedereen heerlijk. De boot is geschikt voor groepen tot 6 ersonen.  De bestuurder zit op een comfortabele stoel met hoge rugleuning en bestuurt met ergonomisch stuurwiel. Heel de dag heerlijk varen dus.

Dubbele ruimte voor zonnedek

De bun aan de achterkant van de boot heeft een groot voordeel: het is de ideale plek om een ruim zonnedek op te creëren. Maar ook aan de voorkant in de kuip is er een mogelijkheid voor een zonnedek en deze is zeer ruim. Daaronder is ook genoeg opbergruimte om al je spullen mee te nemen op je nieuwe boot.  Het zonnedek aan de voorkant is optioneel en kun je aanschaffen als uitbreiding.

Sloepen van topmerk Corsiva

Nederlands topmerk Corsiva bouwt al sinds 2001 sloepen en tenders met diverse toepassingen, zowel voor actieve als rustige vaart. Van klassiek tot modern, Corsiva heeft het allemaal. Bij Corsiva kun je terecht voor hoge kwaliteit door het gebruik van glass-reinforced plastic (GRP). Alle boten zijn CE gecertificeerd.

Corsiva 570: Sloep met mogelijkheden

We vragen het ons wel vaker af bij Corsiva: dit alles voor dat geld? Oké, de Corsiva 570 New Age is geen boot met enorme afmetingen, maar hij is wel bijzonder ruimtelijk en luxe. Er is slim omgegaan met de ruimte en zeker als je er zelf ook nog wat leuke opties, zoals een zonnedek en biminitop aan toevoegt, heb je een prachtboot waar je veel vaarplezier mee gaat beleven.

Stel je eigen Corsiva 570 samen

Kun je nu al niet wachten tot die eerste zonnige dag dat jij er met jouw Corsiva 570 New Age op uit gaat? Dan helpen we je graag deze mooie sloep geheel naar jouw wensen samen te stellen, bestellen we hem voor je en zorgen we dat hij in de haven van jouw keuze komt te liggen.

Corsiva 570 te koop bij Zeeland Boten

Koop de Corsiva 570 bij Zeeland Boten. Vraag een offerte aan of kom eens langs in de showroom. Bij Zeeland Boten ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Zeeland Boten is dé botendealer in Zeeland.

  • Altijd een groot aanbod boten.
  • Verzekerd van kwaliteit en de beste merken.
  • Kennis en expertise op het gebied van boten en varen.
  • Ervaren vakmannen aanwezig voor onderhoud en aanpassingen.
  • Stalling mogelijkheden.

 

Deze boot is verkrijgbaar vanaf€ 12.750,00
incl. BTW.
Leasemogelijkheden

Foto's

Corsiva 570 New Age
Corsiva 570 New Age
Corsiva 570 New Age
Corsiva 570 New Age

Specificaties Corsiva 570 New Age

Type Corsiva 570 New Age
Lengte 5.70 meter
Breedte 2.20 meter
Diepgang 0.40 meter
Doorvaarhoogte 1.00 meter
Gewicht 450 kg
Aantal personen 5
CE-certificatie C
Motorisering Max 20PK
Maximale snelheid Ca. 15 km/h

Andere modellen

Primeur 715 Tender

Primeur 715 Tender

Comfort, Stijl, en Maatwerk op het Water

Bekijk model
Primeur 700 Sloep

Primeur 700 Sloep

Een sloep met een prachtig design

Bekijk model
Corsiva 595 Tender