Corsiva 520 New Age

Corsiva 520 New Age

Omschrijving van de boot

Compacte sloep en toch zeeën van ruimte. We zijn niet anders gewend van topmerk Corsiva. Deze sloep voor 6 personen heeft het allemaal. Benieuwd of deze sloep iets voor jou is.

Corsiva 520 New Age: Compact met ruimte

Het lijkt een tegenstelling maar het is het niet. In de Corsiva 520 zit je gemakkelijk met 6 personen super comfortabel. Ondanks de bescheiden lengte! De zit is door de rondzit met goede rugsteun en comfortabele kussen geschikt voor urenlang varen. Kies je liever voor loungen? Dan kun je het zitgedeelte eenvoudig ombouwen tot een ruim en comfortabel zonnedek. Ook op opbergruimte hoef je niet in te leveren.

Gemakkelijk te besturen sloep

De Corsiva 520 is gemakkelijk te besturen, zowel voor de ervaren schipper als een beginnende vaarder. De brede sloep ligt lekker en stabiel in het water. Hierdoor kun je deze gemakkelijk besturen en volgt de sloep gemakkelijk ‘orders’ op. Je kunt eenvoudig en gemakkelijk bochten maken en manoeuvreren op het water.

De Corsiva 520 is een heerlijke sloep om een hele dag door mee rond te cruisen. Genietend van het geluid van het water tegen de romp, uitkijkend over de prachtige rivieren en meren die Nederland rijk is en gezellig kletsend met je passagiers. Maar cruisen is niet het enige wat de Corsiva 520 kan. Laat je niet misleiden door de ogenschijnlijk bescheiden 30 PK. De Corsiva 520 kan met deze motor harder dan je denkt. Een motor van 30pk is meer dan genoeg vermogen om de wind flink door je haren te laten gaan en bij jou en je medepassagiers een brede lach op het gezicht te toveren.

Klassiek en modern komen samen in de Corsiva 520

De makers hebben een klassieke sloep als uitgangspunt genomen en deze gecombineerd met een mooie, moderne vormgeving. De doorlopende rondzit en sportieve console spelen hierin een belangrijke rol en natuurlijk ontbreekt ook de karakteristieke kabelaring niet.

Sloepen van topmerk Corsiva

Nederlands topmerk Corsiva bouwt al sinds 2001 sloepen en tenders met diverse toepassingen, zowel voor actieve als rustige vaart. Van klassiek tot modern, Corsiva heeft het allemaal. Bij Corsiva kun je terecht voor hoge kwaliteit door het gebruik van glass-reinforced plastic (GRP). Alle boten zijn CE gecertificeerd.

Stel je eigen Corsiva 520 samen

Je kunt de Corsiva 520 volledig af te stemmen naar wens, qua kleuren, accessoires en meer. Benieuwd wat jouw ideale Corsiva 520 open kost met al jouw aanpassingen en wensen? Gebruik gemakkelijk en snel de configurator op onze website en vraag een offerte aan of stel je boot samen met één van onze experts.

Koop je nieuwe Corsiva 520 bij Zeeland Boten

Zie jij jezelf al varen is deze prachtige sloep? Vraag een offerte aan, stel je boot samen of boek een proefvaart. Eerst de boot eens in het echt bekijken? Kom eens langs in onze showroom, onze experts staan voor je klaar.

Deze boot is verkrijgbaar vanaf€ 10.750,00
incl. BTW.
Leasemogelijkheden

Foto's

Corsiva 520 New Age
Corsiva 520 New Age
Corsiva 520 New Age
Corsiva 520 New Age

Specificaties Corisva 520 New Age

Type Corsiva 520 New Age
Lengte 5.20 meter
Breedte 2.20 meter
Diepgang 0.40 meter
Doorvaarhoogte 0.95 meter
Gewicht 400 kg
Aantal personen 6
CE-certificatie C
Motorisering Max 40PK
Maximale snelheid Ca. 35 km/h

Andere modellen

Tendr 20 Outbourd

Tendr 20 Outbourd

Een luxe en stoere tender met een vermogen tot wel 60 pk.

Bekijk model
Primeur 615 Tender

Primeur 615 Tender

Een Meesterwerk op het Water

Bekijk model
Corsiva 605 Tender

Corsiva 605 Tender

Een ruime tender met een royaal zonnebed.

Bekijk model