Primeur 615 Tender

Primeur 615 Tender

Omschrijving van de boot

Welkom bij de wereld van uitzonderlijke watersport ervaringen met de Primeur 615 Tender. Deze boot is niet zomaar een tender; het is een symbool van elegantie, luxe en uitzonderlijke vaareigenschappen. Of je nu een fervent watersporter bent of iemand die zoekt naar de perfecte mix van stijl en functionaliteit, de Primeur Tender 615 voldoet aan al jouw wensen.

Elegantie en Stijl in elk Detail

De Primeur 615 staat bekend om zijn verfijnde uiterlijk en eigentijdse design. De slanke romp en vloeiende lijnen creëren een gestroomlijnd profiel dat zowel elegant als opvallend is. De keuze uit verschillende kleuren en personalisatiemogelijkheden stelt je in staat om deze Primeur tender aan te passen aan je eigen stijl en voorkeuren.

Comfort en Functionaliteit Hand in Hand

Het interieur van de Primeur 615 Tender is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. Ruime zitplaatsen en ergonomisch ontworpen stoelen bieden jou en jouw gasten een ongeëvenaarde vaarervaring. Het open ontwerp van de boot bevordert een sociale sfeer, perfect voor die momenten dat je wilt ontspannen met familie en vrienden.

Uitmuntende Vaareigenschappen

De Primeur 615 Tender belooft niet alleen stijl en comfort, maar ook indrukwekkende vaareigenschappen. De boot is ontworpen voor een soepele en efficiënte vaart, met een stabiele romp en slim ontworpen onderwaterschip. Uitgerust met een motor tot 60 pk, biedt deze tender zowel de mogelijkheid voor een rustige cruise als voor spannendere snelheden.

Stel je eigen Primeur 615 samen

Bij Zeeland Boten heb je de mogelijkheid om jouw eigen Primeur 615 Tender samen te stellen met behulp van onze configurator. Met een scala aan opties en accessoires kan je een boot creëren die perfect aansluit bij jouw behoeften en smaak. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomboot.

Een Wereld van Keuzes: Ontdek Andere Primeur Modellen

Als de Primeur 615 Tender jouw interesse heeft gewekt, kan je ook onze andere modellen overwegen, waaronder de Primeur 570600610620700 Tender700 Lounge710, en 715. Elk model biedt unieke eigenschappen en stijlen, zodat je de perfecte match voor jouw vaarbehoeften kunt vinden.

Neem de Volgende Stap

Geïnteresseerd in de Primeur 615 Tender of een van onze andere Primeur modellen? Bezoek Zeeland Boten voor een offerte op maat of kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de ideale boot voor jouw volgende avontuur op het water.

FAQ over de Primeur 615 Tender

1. Kan ik met de Primeur 615 Tender ook snel varen of watersporten zoals wakeboarden?

Ja, de Primeur 615 Tender biedt uitstekende mogelijkheden voor zowel rustig cruisen als voor snellere vaaractiviteiten. Dankzij een speciaal ontworpen onderwaterschip is zelfs waterskiën of wakeboarden mogelijk wanneer de boot uitgerust is met een 60 PK motor​.

2. Beschikt de Primeur 615 Tender over een zonnedek?

Ja, de Primeur 615 Tender is uitgerust met een zonnedek dat multifunctioneel is. Een deel van het zonnedek kan bijvoorbeeld ook als tafelblad gebruikt worden, wat extra handig is en bespaart op opbergruimte​​.

3. Hoe kan ik mijn Primeur 615 Tender personaliseren?

De Primeur 615 Tender biedt uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende gelcoatkleuren voor zowel de binnen- als de buitenkant van de boot en verschillende kleuren en patronen voor de bekleding. Ook is er keuze uit diverse kussens voor de achterbank en verschillende vloeropties, waaronder een standaard teaklook of een luxere Finland teaklook vloer​. Bekijk onze configurator voor alle mogelijkheden.

4. Welke motorisering wordt aanbevolen voor de Primeur 615 Tender?

Voor ontspannen cruisen op Nederlandse wateren is een motor van 20 PK al voldoende. Voor meer rust en comfort, vooral bij varen met meerdere personen, is een zwaardere motor aan te raden. De meest gekozen optie is een 30 PK motor, die desgewenst begrensd kan worden. Voor sportieve activiteiten zoals waterskiën, is een 60 PK motor ideaal​.

Deze boot is verkrijgbaar vanaf€ 23.550,00
incl. BTW.
Leasemogelijkheden

Foto's

Primeur 615 Tender
Primeur 615 Tender
Primeur 615 Tender
Primeur 615 Tender

Specificaties Primeur 615 tender

Type Primeur 615 Tender
Lengte 6.00 meter
Breedte 2.37 meter
Diepgang 0.50 meter
Doorvaarhoogte 1.10 meter
Aantal personen 7
CE-certificatie C
Motorisering Max 60PK
Maximale snelheid Ca. 45 km/h

Andere modellen

Corsiva 500 Tender

Corsiva 500 Tender

Perfecte Balans tussen Stijl en Functionaliteit

Bekijk model
Tendr 20 Outbourd

Tendr 20 Outbourd

Een luxe en stoere tender met een vermogen tot wel 60 pk.

Bekijk model
Tendr 23 Outboard

Tendr 23 Outboard

Stoere tender met een vermogen tot wel 100 pk.

Bekijk model