Primeur 615 Tender

Primeur 615 Tender

Omschrijving van de boot

De Primeur 615 Tender is een prachtige boot die zowel opvallend als stijlvol is. Met zijn unieke ontwerp en uitstekende vakmanschap trek ik zeker de aandacht op het water. Deze tenderboot is een perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit, waardoor ik ideaal ben voor ontspannen uitstapjes en plezier op het water.

Primeur 615: Ideale tender

Het uiterlijk van de Primeur 615 Tender is verfijnd en eigentijds. De slanke romp en vloeiende lijnen geven de boot een gestroomlijnd profiel, terwijl het hoogwaardige materiaalgebruik en de afwerking van topkwaliteit ervoor zorgen dat deze boot er luxueus uitziet. Met verschillende kleuropties en een scala aan personalisatiemogelijkheden kun je de boot volledig aanpassen aan jouw eigen stijl en voorkeuren.

Het interieur van de Primeur 615 Tender biedt maximaal comfort en functionaliteit. De ruime zitplaatsen en ergonomisch ontworpen stoelen zorgen ervoor dat jij en je gasten kunnen genieten van een ontspannen en plezierige vaarervaring. Het open ontwerp van de boot zorgt voor een sociale sfeer, waar je kunt genieten van gezellige gesprekken en quality time met dierbaren.

Vaareigenschappen Primeur 615

De Primeur 615 Tender biedt uitstekende vaareigenschappen en is ontworpen om soepel en efficiënt door het water te bewegen. Met zijn stabiele romp en slim ontworpen onderwaterschip zorgt deze boot voor een comfortabele en stabiele rit, zelfs bij hogere snelheden en ruwere omstandigheden.

Wat betreft de motorisering is de Primeur 615 Tender geschikt voor een motor met een maximumvermogen van 60 pk. Deze motorisering biedt voldoende kracht om de boot gemakkelijk te laten planeren en een bevredigende snelheid te bereiken. Met een dergelijke motorconfiguratie kun je genieten van zowel rustig cruisen als wat meer opwinding als je dat wenst.

Stel je eigen Primeur 615 samen

Bij Zeeland Boten kun je de Primeur 615 Tender aanschaffen en volledig naar jouw wensen aanpassen met behulp van hun configurator. Dit stelt je in staat om jouw droomboot te creëren, waarbij je kunt kiezen uit verschillende opties en accessoires om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met de hulp van de experts van Zeeland Boten kun je er zeker van zijn dat jouw Primeur 615 Tender perfect wordt afgestemd op jouw individuele smaak en voorkeuren.

Primeur 615 te koop

Interesse in de Primeur 615 tender? Je koopt deze bij Zeeland Boten. De specialist op het gebied van boten en in Zeeland. Stel je eigen boot samen en vraag een offerte op maat of kom langs in de showroom.

Deze boot is verkrijgbaar vanaf€ 23.550,00
incl. BTW.
Leasemogelijkheden

Foto's

Primeur 615 Tender
Primeur 615 Tender
Primeur 615 Tender
Primeur 615 Tender

Specificaties Primeur 615 tender

Type Primeur 615 Tender
Lengte 6.00 meter
Breedte 2.37 meter
Diepgang 0.50 meter
Doorvaarhoogte 1.10 meter
Aantal personen 7
CE-certificatie C
Motorisering Max 60PK
Maximale snelheid Ca. 45 km/h

Andere modellen

Tendr 600 Outboard

Tendr 600 Outboard

Een moderne tender met een vleugje klassiek

Bekijk model
Valory V 555
Primeur 600 Tender

Primeur 600 Tender

Comfortabel en stabiel genieten op het water.

Bekijk model