Primeur 715 Tender

Primeur 715 Tender

Omschrijving van de boot

De Primeur 715 Tender is een verfijnde metgezel voor waterliefhebbers op zoek naar stijl en comfort. Met een capaciteit voor maximaal 8 personen biedt deze moderne sloep een ideale combinatie van luxe en functionaliteit. De diepe kuip en hoge rugleuning bieden niet alleen comfort, maar ook veiligheid en stabiliteit tijdens elke vaartocht.

De veelzijdigheid van deze tender is een kenmerk dat opvalt. Met een simpele aanpassing transformeert de rondzit moeiteloos tot een ontspannend zonnedek. Ruime opbergruimtes onder de banken zorgen ervoor dat al je benodigdheden netjes opgeborgen kunnen worden. Bovendien kan deze sloep volledig naar eigen smaak worden samengesteld, waardoor elke eigenaar de boot kan personaliseren.

Waarom de Primeur 715 Tender?

  • Volledig personaliseerbaar naar eigen smaak
  • Comfortabele zitplaatsen met hoge rugleuning
  • Moderne uitstraling met oog voor detail
  • Stabiel en veilig op het water voor maximaal 8 personen
  • Ruime opbergruimte voor al je benodigdheden
  • Geruisloos varen dankzij de isolerende motorbun
  • Krachtige Aandrijving en Wendbaarheid

Met een krachtige buitenboordmotor kan de Primeur 715 Tender snelheden tot wel 60 km/h bereiken, terwijl de geluidsisolatie zorgt voor een rustige ervaring aan boord. Deze ruime sloep is wendbaar en biedt optimaal comfort, en met motoropties tot 100 pk is zowel sportief varen als ontspannen cruisen mogelijk.

Stel je eigen Primeur 715 Tender samen

Bij Zeeland Boten heb je de mogelijkheid om jouw eigen Primeur 715 Tender samen te stellen met behulp van onze configurator. Met allerlei opties en accessoires kan je een boot creëren die perfect aansluit bij jouw behoeften en smaak. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomboot.

Ontdek de Primeur Wereld

Primeur biedt een scala aan modellen om uit te kiezen, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Of je nu de compactere 570 verkiest of de ruimere 715 Tender, er is een Primeur-model voor elke watersportliefhebber. Ontdek de kenmerken van de 570600610615620700 Tender700 Lounge710, en 715.

Kies jouw boot van Primeur

Interesse in de Primeur 710 Tender of een van onze andere Primeur modellen? Neem vandaag nog contact op met Zeeland Boten voor meer informatie, een offerte op maat, of om een proefvaart te boeken. Beleef de vrijheid en het plezier van varen in jouw eigen Primeur boot.

FAQ Primeur 715

1. Is de Primeur 715 Tender geschikt voor zowel binnenwateren als open zee?

De Primeur 715 Tender is voornamelijk ontworpen voor comfort en prestatie op binnenwateren, meren, en beschutte kustgebieden. Voor open zee is de boot minder geschikt.

2. Wat is de maximale snelheid van de Primeur 715 Tender?

De Primeur 715 Tender kan snelheden bereiken tot ongeveer 60 km/u, afhankelijk van de configuratie en de gebruikte motor.

3. Hoeveel personen kunnen er comfortabel plaatsnemen in de Primeur 715 Tender?

Deze tender is ontworpen voor maximaal 8 volwassenen, waarbij comfort en ruimte centraal staan voor zowel de passagiers als de bestuurder.

4. Kan de Primeur 715 Tender worden gepersonaliseerd?

Ja, je hebt uitgebreide mogelijkheden om de Primeur 715 Tender te personaliseren, inclusief keuzes in kleuren, afwerkingen, en toevoeging van verschillende accessoires en technologieën zoals; koeling, sound system, navigatie en dieptemeter, kuipverlichting, een boegschroef, biminitop en meer. Configureer jouw Primeur in onze configurator of kom langs in de showroom.

Deze boot is verkrijgbaar vanaf€ 28.950,00
incl. BTW.
Leasemogelijkheden

Foto's

Primeur 715 Tender
Primeur 715 Tender
Primeur 715 Tender
Primeur 715 Tender

Specificaties

Type Primeur 715 Tender
Lengte 7.15 meter
Breedte 2.50 meter
Diepgang 0.50 meter
Doorvaarhoogte 1.10 meter
Gewicht 1200 kg
Aantal personen 8
CE-certificatie C
Motorisering Max 100 PK
Maximale snelheid Ca. 60 km/h

Andere modellen

Corsiva 500 Tender

Corsiva 500 Tender

Perfecte Balans tussen Stijl en Functionaliteit

Bekijk model
Tendr 27 Inboard

Tendr 27 Inboard

Tender met slaapplaatsen voor wel 4 personen

Bekijk model
Corsiva 650 Tender

Corsiva 650 Tender

Van watersport tot relaxe rondvaart.

Bekijk model