Tenders & Sloepen van Primeur: Luxe, Comfort en Diversiteit

Primeur staat synoniem voor verfijning en luxe in de wereld van sloepen en tenders. Deze eigentijdse boten met een klassieke touch bieden niet alleen een weelde aan luxe, maar ook een betaalbare topkwaliteit die de verwachtingen overstijgt.

Tenders & Sloepen van Primeur: Luxe, Comfort en Diversiteit

Onze modellen van Primeur

Ontdek Primeur's Diverse Modellen: Van 570 tot 715

Primeur biedt een scala aan modellen voor diverse behoeften, waaronder de 570, 600, 610, 615, 620, 700 Tender, 700 Lounge, 710, en 715. Elke boot is ontworpen met aandacht voor comfort, stabiliteit en prestaties, variërend in grootte, functionaliteit en unieke kenmerken. 

De 700 Tender en 700 Lounge richten zich op comfort en ruimte, terwijl de modellen zoals de 570 en 600 meer gericht zijn op snelheid en sportiviteit. Van de veelgeprezen Primeur 570 tot de imposante Primeur 715, elk model belichaamt vakmanschap en klasse. De Primeur 600 en 700 zijn speciale juweeltjes met een verstelbare achterbank die het comfort op maat maken voor elke bestuurder, waardoor de afstand tot het stuurwiel kan worden aangepast voor een optimale ervaring. Elke Primeur boot biedt een unieke ervaring, afgestemd op verschillende behoeften en voorkeuren.

Onze modellen van Primeur

Kwaliteitsboten van Primeur

Wat Primeur boten echt onderscheidt, is niet alleen hun ruimte en complete accessoires, maar ook hun aanpassingsmogelijkheden. De Primeur 570 bun, 615 Tender en 620 Tender hebben hun buitenboordmotor in de bun. Ook zijn er een aantal modellen met een prachtig zwemplateau aan de achterzijde. Alle Primeur modellen vallen op door hun mogelijkheid tot volledige personalisatie. Elk detail, van de romp tot de kuip, kan in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd. De kussens en de kap zijn ook aanpasbaar in diverse kleuren. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende accessoires zoals een diepte- en snelheidsmeter, radio, koelkast en andere luxe opties. Hierdoor heb je de kans om een unieke sloep of tender te bezitten die perfect bij jouw stijl en wensen past.

Stel jouw Primeur samen met onze configurator. Deze vind je terug op de pagina’s van de verschillende modellen.

Kwaliteitsboten van Primeur

Sloepen en tenders van Primeur

Een opvallend kenmerk van Primeur tenders is hun onderwaterschip, ontworpen voor snelheid zonder in te boeten op stabiliteit. Sportief varen wordt gegarandeerd! Elk Primeur model, zowel sloepen als tenders, kan naar eigen voorkeur worden samengesteld, waardoor je de mogelijkheid hebt om een unieke boot te creëren die aan al jouw wensen voldoet.

 

Sloepen en tenders van Primeur

Kies jouw Primeur boot

Welke Primeur sloep past het beste bij jouw behoeften? Vraag nu een gedetailleerde offerte aan of maak een afspraak voor een proefvaart met jouw favoriete model. Wil je de boten eerst van dichtbij bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze uitgebreide showroom.

Ervaar de ultieme combinatie van luxe, prestatie en aanpasbaarheid met Primeur sloepen en tenders - jouw toegangspoort tot onvergetelijke wateravonturen.

Kies jouw Primeur boot

FAQ Primeur Tenders & Sloepen

1. Hoe onderhoud ik mijn Primeur sloep of tender?

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur. Het omvat schoonmaken, motoronderhoud en het controleren van de romp en accessoires. In zilt water is het belangrijk om de boot regelmatig goed af te spoelen.

Bij Zeeland Boten kunnen we je ook helpen bij onderhoud en stalling. 
 

2. Zijn Primeur sloepen en tenders geschikt voor gezinnen?

Ja, Primeur sloepen en tenders zijn ideaal voor gezinnen, met hun ruime en comfortabele zitgelegenheid voor ontspannen dagen op het water. Primeur biedt een veelzijdig aanbod dat past bij uiteenlopende wensen. De tenders lenen zich voor een sportiever gebruik, ideaal voor watersporten. De sloepen bieden juist stabiliteit en rust, perfect voor een dagje relaxen, borrelen en genieten van de omgeving met vrienden of familie.

3. Wat zijn de vaareigenschappen van Primeur sloepen en tenders?

Primeur sloepen en tenders bieden verschillende vaareigenschappen door hun ontwerp, lengte en motoropties. De tenders zijn sportiever, ontworpen voor snelheid en wendbaarheid. De sloepen zijn meer gericht op comfort en stabiliteit, ideaal voor ontspannen vaartochten. Langere modellen bieden meer ruimte en vaak een soepelere vaart, vooral in ruwere wateren. Motoropties beïnvloeden zowel snelheid als kracht; krachtigere motoren verbeteren de snelheid en het vermogen om sterke stromingen te hanteren, terwijl kleinere motoren voldoende zijn voor rustige, recreatieve tochten.

4. Kunnen Primeur sloepen en tenders worden gepersonaliseerd?

Ja, Primeur sloepen en tenders kunnen uitgebreid worden gepersonaliseerd, zowel qua styling als technische opties. Voor styling kun je denken aan keuzes in de kleuren van de kuip, buitenkant, kabelering, en kussens, evenals opties voor een zonnedek en verschillende soorten kappen, zoals een biminitop. Qua technische opties is er een breed aanbod beschikbaar, waaronder een koelbox, geluidssysteem, hydraulische sturing, navigatiesystemen, dieptemeter, zwemtrap, boegschroef, een dubbel accu systeem, extra brandstoftank en kuipverlichting. Dit maakt het mogelijk om een boot te creëren die niet alleen uniek is in uiterlijk, maar ook volledig voldoet aan individuele gebruikseisen en voorkeuren.

Gebruik onze configurator om jouw boot geheel samen te stellen, of kom langs voor een adviesgesprek in onze showroom.

FAQ Primeur Tenders & Sloepen

Onze boten

Primeur 610
Primeur 615 Tender
Primeur 700 Tender
Primeur 710 Tender
Primeur 600 Tender
Primeur 620 Tender
Primeur 700 Sloep
Primeur 715 Tender
Primeur 570 Bun