Primeur: Luxe, Comfort en Diversiteit in Sloepen en Tenders

Primeur staat synoniem voor verfijning en luxe in de wereld van sloepen en tenders. Deze eigentijdse boten met een klassieke touch bieden niet alleen een weelde aan luxe, maar ook een betaalbare topkwaliteit die de verwachtingen overstijgt.

Primeur: Luxe, Comfort en Diversiteit in Sloepen en Tenders

Kwaliteitsboten van Primeur

Van de veelgeprezen Primeur 570 tot de imposante Primeur 715, elk model belichaamt vakmanschap en klasse. De Primeur 600 en 700 zijn speciale juweeltjes met een verstelbare achterbank die het comfort op maat maken voor elke bestuurder, waardoor de afstand tot het stuurwiel kan worden aangepast voor een optimale ervaring. Deze modellen bieden niet alleen ruimte, maar ook een compleet voorzieningenpakket, waardoor ze ideaal zijn voor uitgebreide wateravonturen.

Kwaliteitsboten van Primeur

Sloepen en tenders van Primeur

De sloepen en tenders van Primeur zijn uitgerust met een relatief brede romp met V-bodem. Hierdoor zijn de sloepen zeer stabiel. Dit in combinatie met een brede zit en heerlijke rugleuning zorgt voor een comfortabele vaarervaring.

 

Sloepen en tenders van Primeur

Kies jouw Primeur boot

Welke sloep van Primeur past bij jou? Vraag een offerte aan of boek eerst een proefvaart voor jouw favoriet. Wil je de boot eerst in het echt zien? Kom langs in de showroom.

Kies jouw Primeur boot

Onze boten

Primeur 610 Tender
Primeur 615 Tender
Primeur 700 Tender
Primeur 710 Tender
Primeur 600 Tender
Primeur 620 Tender
Primeur 700 Sloep
Primeur 715 Tender
Primeur 570 Bun