Primeur: Luxe en comfort

De stijlvolle en comfortabele sloepen en tenders van primeur staan bekend om luxe uitstaling. Een eigentijdse boot met een klassieke touch. Primeur maakt met haar boten kwaliteit en luxe betaalbaar.

Kwaliteitsboten van Primeur

Een Primeur sloep herken je gemakkelijk aan een strakke afwerking. Dit komt door de strak afgewerkte polyester buitenkant. Deze wordt voorzien van dikke kabelaring waardoor de sloepen een luxe uitstraling krijgen.

De kwaliteit van een Primeur sloep zit niet enkel in het uiterlijk. Ook op vaarkwaliteit scoren ze hoog.

Kwaliteitsboten van Primeur

Sloepen en tenders van Primeur

De sloepen en tenders van Primeur zijn uitgerust met een relatief brede romp met V-bodem. Hierdoor zijn de sloepen zeer stabiel. Dit in combinatie met een brede zit en heerlijke rugleuning zorgt voor een comfortabele vaarervaring.

Ons assortiment Primeur sloepen en tenders

Bij Zeeland Boten kun je terecht voor diverse boten van Primeur. In ons assortiment hebben we de volgende modellen beschikbaar.

Ons assortiment wisselt regelmatig. Zoek je een andere boot van Primeur? Neem contact met ons op en vraag ons naar het actuele aanbod.

Sloepen en tenders van Primeur

Kies jouw Primeur boot

Welke sloep van Primeur past bij jou? Vraag een offerte aan of boek eerst een proefvaart voor jouw favoriet. Wil je de boot eerst in het echt zien? Kom langs in de showroom.

Kies jouw Primeur boot