Primeur Sloepen

Wij zijn grootleverancier van Primeur Sloepen. Opvallend. En betaalbaar.

Kenmerken van Primeur Boten

Comfort van de bovenste plank

Waarom zou varen niet op en top comfortabel kunnen zijn? Waarom zou je na een dag op het water last van je rug moeten hebben van de kleine zitjes en pijn aan je oren van dat doordringende motorgeluid? Onzin! Dat is wat Primeur ons duidelijk wil maken. En iedere boot die ze ontwerpen, bewijst het. Wat een comfort! Typisch aan de Primeur is de diepe kuip, waardoor er heerlijke zitjes ontstaan met hoge rugleuningen. De stille motoren, zowel inboard als outboard, zorgen ervoor dat je echt van de rust op het water geniet.

Mooi!

Het oog wil ook wat. Dat hebben ze bij Primeur goed begrepen. Zowel voor de liefhebbers van klassieke lijnen, als voor degenen die helemaal weg zijn van een modern uiterlijk, biedt Primeur de ideale boot. Gestroomlijnd, luxe afgewerkt met veel chroom, voorzien van een mooi, groot zwemplateau en verder uit te breiden met allerlei extra’s. Met de Primeur weet je zeker dat je in stijl het water over gaat.

Precies zoals jij ‘m wilt

Het leuke van de Primeur is ook: de keuze is reuze! Je stelt ‘m volledig volgens jouw wensen samen. De opties in motorvermogen, de keuzes in accessoires en mogelijkheden in extra vaargemak zijn eindeloos. Bij Primeur kun je dus altijd jouw ideale boot samenstellen. En helemaal ‘van jou’ wordt hij als je uit de vele leverbare kleuren precies die kleur kiest die het beste bij jou past.

lease voordelig een primeur sloep

Wil je je boot inruilen of verkopen?

Ook dat kan bij ons. Wij geven je een goede en eerlijke prijs voor je boot. Zeker als je bij ons een nieuwe boot koopt en je huidige boot inruilt.

Alle Bootmerken

Logo Beneteau
Logo Corsiva
Logo Gala
Logo Lomac
Logo Primeur
Logo Prins Watersport
Logo Spirit Tenders
Logo Talamex
Logo Waterspoor

Neem Contact Op

Locatie

Uijterschootweg 22
4338 PN Middelburg
Nederland

Route

Openingstijden showroom

Ma 08:00 - 17:30 uur*
Di 08:00 - 17:30 uur*
Wo 08:00 - 17:30 uur*
Do 08:00 - 17:30 uur*
Vr 08:00 - 17:30 uur*
Za 08:00 - 15:00 uur
Zo Op afspraak

* Werkplaats open tot 17:00 uur, zaterdag is de werkplaats gesloten, de showroom is dan gewoon open.

type boten

merken boten

 

Stalling en onderhoud

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

honda buitenboordmotoren

Alle buitenboordmotoren van het merk Honda hebben wij in ons assortiment. Beter kun je niet hebben. Van kortstaart tot langstaart, van 2.3 pk tot 250 pk. We hebben ze allemaal.

stel je boot samen

Met onze unieke bootconfigurator stel je snel en makkelijk jouw droomboot samen. Je ziet direct een richtprijs. Makkelijker kan niet. Veel plezier met samenstellen.

nieuw en tweedehands

Naast nieuwe boten kun je bij ons ook terecht voor occasions.

kopen of leasen

Bij ons kun je allerlei soorten en typen boten kopen maar ook boten leasen tegen aantrekkelijke tarieven. Heb je al een boot op het oog? Weet je wat de kosten zijn? Dan kun je makkelijk het leasebedrag per maand berekenen met onze calculator.

inruil en inkoop

Koop je bij ons een nieuwe boot en wil je je huidige boot inruilen. Wij bieden je een eerlijke prijs. Ook voor inkoop van je boot ben je meer dan welkom.

Huur een boot in Zeeland

Wil je een boot huren en lekker een dagje (of meer) varen op het Veerse Meer? Neem dan een kijkje op Varen op het Veerse Meer en kijk naar de beschikbaarheid.

Vaarplus Service

Je koopt een boot om plezier te beleven op het water. Niet omdat je zo graag met een trailer, verzekeringen, onderhoud en stalling in de weer bent. Bij Zeeland Boten begrijpen we dat. Daarom bieden wij jou onze exclusieve VaarPlus Service. Jij vaart, wij regelen de rest.

  • We leveren jouw boot overal in Nederland kosteloos af
  • Indien nodig, zorgen we voor een ligplaats
  • Verzekeringen regelen? Laat dat maar aan ons over
  • Na het seizoen halen we jouw boot weer uit het water
  • Onze deskundige en gecertificeerde monteurs zorgen voor het jaarlijks onderhoud
  • Jouw boot staat in onze stalling afgeschermd en veilig
  • Heb je nog aanvullende wensen? Laat het ons weten!

Stalling, onderhoud, reparatie?

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

> Meer informatie

Als we wat te melden hebben, ben jij de eerste die dat weet!