Prins 

Wij zijn grootleverancier van Prins boten. Opvallend. En betaalbaar.

Kenmerken van Prins Boten

Super populair, maar toch uniek

De boten van Prins zijn super populair en wij weten wel waarom. Punt 1: Prins heeft mooie modellen ontworpen met strakke lijnen. Punt 2: Prins gebruikt gegarandeerd hoge kwaliteit materialen. En punt 3: voor dit alles hoef je niet eens extra diep in de buidel te tasten. Een ideale mix dus. En dat vinden veel vaarliefhebbers. Hiermee ligt één risico op de loer: dat je op het water allemaal dezelfde boten tegenkomt. Maar ook daar heeft Prins een antwoord op. Opties. Heel veel opties. Je stelt de Prins helemaal naar jouw eigen smaak samen en hebt dus toch altijd die unieke boot. 

Gemak

Niet alleen over het uiterlijk en de materialen denken ze bij Prins goed na. Ook vaargemak staat hoog op hun prioriteitenlijstje. De ontwerpers besteden veel aandacht aan de romp en dat merk je. Wat een stabiliteit! Het maakt ieder vaartochtje tot een heerlijke beleving. De Prins reageert fantastisch op al jouw aanwijzingen en laat je soepel door het water glijden. En wil je eruit? Geen probleem. De Prins staat erom bekend dat hij bijzonder makkelijk trailerbaar is. 

Chillen & suizen

Niet iedere vaarliefhebber is hetzelfde. De één wil genieten van de rust op het water, lekker relaxed cruisen door kleine riviertjes en luisteren naar het zachtjes klotsen van het water tegen de romp. De ander daarentegen wil over het water suizen met de wind door de haren en gierende passagiers in de kuip en op de waterski’s achter de boot. Prins heeft voor iedere vaarliefhebber de ideale oplossing. De romp is zo ontworpen dat hij rustig, maar ook snel kan varen. En de modellen van Prins zijn uitvoerbaar met veel verschillende motoren. Er is altijd wel een Prins die perfect bij jouw vaarwensen past.

lease voordelig een Prins boot

Wil je je boot inruilen of verkopen?

Ook dat kan bij ons. Wij geven je een goede en eerlijke prijs voor je boot. Zeker als je bij ons een nieuwe boot koopt en je huidige boot inruilt.

Alle Bootmerken

Logo Beneteau
Logo Corsiva
Logo Gala
Logo Lomac
Logo Primeur
Logo Prins Watersport
Logo Spirit Tenders
Logo Talamex
Logo Waterspoor

Neem Contact Op

Locatie

Uijterschootweg 22
4338 PN Middelburg
Nederland

Route

Openingstijden showroom

Ma 08:00 - 17:30 uur*
Di 08:00 - 17:30 uur*
Wo 08:00 - 17:30 uur*
Do 08:00 - 17:30 uur*
Vr 08:00 - 17:30 uur*
Za 08:00 - 15:00 uur
Zo Op afspraak

* Werkplaats open tot 17:00 uur, zaterdag is de werkplaats gesloten, de showroom is dan gewoon open.

type boten

merken boten

 

Stalling en onderhoud

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

honda buitenboordmotoren

Alle buitenboordmotoren van het merk Honda hebben wij in ons assortiment. Beter kun je niet hebben. Van kortstaart tot langstaart, van 2.3 pk tot 250 pk. We hebben ze allemaal.

stel je boot samen

Met onze unieke bootconfigurator stel je snel en makkelijk jouw droomboot samen. Je ziet direct een richtprijs. Makkelijker kan niet. Veel plezier met samenstellen.

nieuw en tweedehands

Naast nieuwe boten kun je bij ons ook terecht voor occasions.

kopen of leasen

Bij ons kun je allerlei soorten en typen boten kopen maar ook boten leasen tegen aantrekkelijke tarieven. Heb je al een boot op het oog? Weet je wat de kosten zijn? Dan kun je makkelijk het leasebedrag per maand berekenen met onze calculator.

inruil en inkoop

Koop je bij ons een nieuwe boot en wil je je huidige boot inruilen. Wij bieden je een eerlijke prijs. Ook voor inkoop van je boot ben je meer dan welkom.

Huur een boot in Zeeland

Wil je een boot huren en lekker een dagje (of meer) varen op het Veerse Meer? Neem dan een kijkje op Varen op het Veerse Meer en kijk naar de beschikbaarheid.

Vaarplus Service

Je koopt een boot om plezier te beleven op het water. Niet omdat je zo graag met een trailer, verzekeringen, onderhoud en stalling in de weer bent. Bij Zeeland Boten begrijpen we dat. Daarom bieden wij jou onze exclusieve VaarPlus Service. Jij vaart, wij regelen de rest.

  • We leveren jouw boot overal in Nederland kosteloos af
  • Indien nodig, zorgen we voor een ligplaats
  • Verzekeringen regelen? Laat dat maar aan ons over
  • Na het seizoen halen we jouw boot weer uit het water
  • Onze deskundige en gecertificeerde monteurs zorgen voor het jaarlijks onderhoud
  • Jouw boot staat in onze stalling afgeschermd en veilig
  • Heb je nog aanvullende wensen? Laat het ons weten!

Stalling, onderhoud, reparatie?

Op zoek naar een stalling voor je boot? Zodat deze veilig en droog staat tijdens de wintermaanden? Bij ons stal je je boot voor slechts 60,- per m2. En daar krijg je een heleboel voor! Ook voor direct onderhoud en reparatie. Drie vliegen in een klap!

> Meer informatie

Als we wat te melden hebben, ben jij de eerste die dat weet!