Boot reparatie en onderhoud

Is het tijd voor reparaties of onderhoud aan je boot? Zeeland Boten neemt de volledige zorgen uit handen. In onze compleet uitgeruste werkplaats met gecertificeerd vak personeel doen we er alles aan om jouw boot weer in topconditie te brengen.

Kies voor het gemak van Zeeland Boten en breng je boot langs voor een welverdiende onderhoudsbeurt.

Boot onderhoud: lang genieten van je boot

Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan je boot gaat je boot veel langer mee. Regelmatig onderhoud is ook vele male goedkoper dan een reparatie. Kies voor voorkomen in plaats van genezen en plan regelmatig een onderhoudsbeurt in. We voeren zowel kleine als grote onderhoudsbeurten uit aan boten.

Tijdens de onderhoudsbeurt kijken we alle belangrijke elementen na waar vaak schade ontstaat op een boot, denk aan onderhoud aan de motor en waxen en polijsten van de boot.

Boot onderhoud: lang genieten van je boot

Boot reparatie: je boot weer vaarklaar

Schade aan je boot? Onze experts kijken graag naar de mogelijkheden voor reparatie. We hebben alles in huis om kleine en grote reparaties aan je boot of motor uit te voeren. Van specialistisch personeel tot een compleet uitgeruste werkplaats.

Weten of we jouw schade kunnen oplossen? We komen graag meer te weten over je specifieke probleem. 

Boot reparatie: je boot weer vaarklaar

Onderhoud en reparatie op locatie

We voeren al de werkzaamheden uit in onze eigen werkplaats. We halen je boot op met onze speciale boottrailer zodat deze veilig op onze locatie aankomt. Na het uitvoeren van alle reparaties brengen we je boot weer terug naar de door jouw gewenste locatie.

Zo hoef jij je geen zorgen te maken over vervoer en andere logistieke vragen.

Onderhoud en reparatie op locatie

Mogelijkheden van reparatie en onderhoud

  • Polyester reparaties;
  • Bijwerken van antifouling;
  • Verven van de boot;
  • Waxen en polijsten;
  • Reparaties aan het dek;
  • Reparaties en onderhoud aan de motor;
  • Buiskap reparaties.

Mogelijkheden van reparatie en onderhoud

Boot winterklaar maken

Jouw boot klaar voor de winterstalling? We maken je boot winterklaar! Na het seizoen kun je bij ons terecht voor een het volledig winterklaar maken van je boot. Van schoonmaken tot nakijken van de motor. Zo kun je jouw boot stallen zonder stress. 

Ook direct je boot stallen bij ons? Wij bieden winterstalling voor een vaste prijs van €60 per m2. Meer weten over de mogelijkheden van stalling?

Boot winterklaar maken

Extra montage aan je boot?

Wil je jouw boot net dat beetje extra geven? Natuurlijk kun je ook in onze werkplaats terecht voor uitbreidingen en verbeteringen aan je boot. Denk aan een nieuwe vloer, installatie van een nieuwe radio of een gloednieuwe kap. Voor onze experts is het geen probleem. Benieuwd welke accessoires we allemaal kunnen installeren?

Extra montage aan je boot?

Boot reparatie en onderhoud door Zeeland Boten

Interesse? Neem contact op met ons en geeft een duidelijke omschrijving van de gewenste werkzaamheden. Zo kunnen we je een prijsinschatting geven van de werkzaamheden. Ons team staat voor je klaar om aan de slag te gaan met jouw boot. Of het nu gaat om onderhoud, schadereparatie of gewoon een leuke extra montage. Laat het over aan de experts van Zeeland Boten!